söndag, februari 25, 2007

En hektisk vecka...

Det har det varit för att få "iväg" sonen på sin Åreresa. På tisdagkväll kommer han på att slalompjäxorna är för små och att de redan var för små förra året. Men... varför har du inte sagt detta tidigare?? Du har ju åkt med dem här i backen??!!! Jo... men då hade jag bara vanliga tunna strumpor och jag kan inte ha tjocka strumpor i dem, då är de för små.

OK, så i onsdags var det ut och leta pjäxor. Inte den lättaste uppgift då det är sportlov här denna vecka och allt var väldigt slutplockat. Sedan känner jag ju inte rikigt till alla sportbutiker här och speciellt inga alpinbutiker. Till slut så lyckades vi hitta skor till hyfsat vettigt pris... plus självklart annat smått och gott som också behövdes.

Torsdagen gick i tvättmaskinens tecken...

Något som är positivt med vår tonåring, är att trots att han kan sova till 13 utan minsta problem, så är han samtidigt otroligt lätt att få upp tidigt på morgonen. Så i fredags var vi uppe i ottan och följde med mannen till Stockholm. Vi kom iväg vid 7 och då brukar trafiken vara enorm. Men var fanns alla Stockholmare??? Sportlovet börjar ju inte förrän nästa vecka för dem?! Vi körde in till stan på 1 tim!! Lämnade av mannen vid 8 och fortsatte på Essingeleden till Solna. Fortfarande bara några få bilar... Vi förstod absolut ingenting!! Vi skulle lämna sonen hos våra vänner efter 12 då de var hemma, så vad gör man vid 8 i storstan... Ingenting, förutom att ta en morgonfika i Solna Centrum. Vi hann även med ett besök på IKEA och köpte lite småsaker från min "Att-köpa-på-IKEA-lista" som alltid ligger klar i väskan. ;)
Lunchen fick sonen bestämma och det blev naturligtvis sushi! Som han har längtat efter detta och vi eller åtminstone han frossade i en 16-bitars, helt ensam! Otroligt var dessa tonåringar rymmer maten??!!

Stan var fortfarande lika "trafiklös", trots att det var en fredag och lönehelg som alltid garanterat betyder kaos både på vägar och butiker. Lämnade sonen hos vännerna snabbt och enkelt för att sedan plocka upp mannen på jobbet strax efter 13. Hemma igen här ute en timme senare. Trots att jag inte behövde köra runt i en stressig stad, så var jag helt slut när vi kom hem. Både jag och mannen tog en eftermiddagstupplur på nästan 1,5 timme. Storstaden tar ändå på en "lantis" krafter...;)

1 kommentar:

  1. Konstigt att det var så lite trafik, kanske folk tog en extra ledig dag innan sportlovet? Skönt för er iaf!

    Hur har helgen varit då? Barnfria som ni är! ,)

    Kram,
    AnnaSv

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.