tisdag, mars 27, 2007

En liten svacka...

Trots det otroliga vädret igår, vi hade +17, strålande sol, vindstilla... Ja, helt underbart... Så var jag sjuk igår eller vad jag nu var... Konstig, febrig, orkeslös, mysko känsla i halsen, sov i timmar både på förmiddagen och sedan återigen på eftermiddagen. Orkade ingenting, försökte gå på tomten men t o m det var ansträngande. Lade mig redan vid 22 och somnade direkt... Vaknar idag och allt är precis som vanligt, känner mig helt okey igen... Helkonstigt!

Har njutit av den sköna solen idag istället. Tog en promenad, i det som kändes som försommarvärme, till vårt härliga "fenomen" inte alls långt från oss. Sjön ligger efter vår grusväg ut mot stora vägen..

Det är en liten sjö (plaskdamm på sommaren), en bäck porlar ner till denna sjö som dessutom har en egen liten ö. Ön är flytande, den rör sig helt beroende på vinden. I början när vi flyttade hit så trodde vi att vi kom ihåg fel på öns placering. Ön låg på höger sida ena dagen och den andra så låg den på den vänstra sidan. Till slut var vi tvungna att stanna och studera denna ö och upptäcker då att ön rör sig med vinden. Mannen upptäckte t o m smågäddor i vattnet. Olika sjöfåglar finns här och vissa av dem häckar här på våren. Sjön är alltid lika spännande att passera. Så vi kör långsamt förbi, för här händer det något nytt varje dag.

3 kommentarer:

 1. Kul sjö!! Bra att du känner dig bättre. KRAM

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att du mår bättre idag.

  Tack snälla för alla dina kommentarer hos mig. Jag blir så otroligt rörd när jag läser allt och vet vad du har bakom dig.

  Det betyder så mycket.

  Tack

  SvaraRadera
 3. Den är så härlig den där lilla "sjön" och den flytande ön. Jag har oxå spanat de gånger jag har kört förbi. (Inte för att man såg något alls sist jag körde dit i totalt beck-mörker. ;-)

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.