söndag, april 15, 2007

Njuter av livet...

Idag har varit en lugn dag, bara njutning hela långa dagen... Solen gassade lika varm som igår, shorts och linne var det som gällde även idag (sorry Persilja).

Omplanterade lite perenner... och inte så mycket mer...

På eftermiddagen tog vi en biltur runt i omgivningarna. Det är helt sagolikt här... Rena rama Bullerbyn, precis överallt, underbara öppna hagar, hästar, får, röda torp, gamla stora ekar, åsar, sjöar, fantastiska herrgårdar... Vi letade efter en vän eller egentligen hennes fina veranda som jag ville visa min man. Men trots karta så blev det ett virrvarr av vägar runt sjön så vi irrade runt på alla vägar och nya vägar och njöt av vyerna.

Min familj konstaterade dock ikväll att hela köket var full med disk... från igår... och från idag... Ingen i familjen lider av den pedantiska genen, men alla äger egenskapen att njuta av livet till fullo!!! Det finns en ny dag imorgon...

3 kommentarer:

 1. Man kan ju inte vara överallt samtidigt ju....njuter man ute så blir det kaos inne och tvärtom.....jag efterlyser just nu ett nytt dygnssystem med 48 timmar istället för ynka 24 :=)
  Ha det gott i vårsolen !
  kram

  SvaraRadera
 2. Härlig avslappnad attityd du har!:) Vilket underbart 50-talskök du har.Kram

  SvaraRadera
 3. Vill bara meddela att disken är nu diskad!!! Tog nog dryga timmen...

  Det var det värt, för att få njuta fullt ut av solen o värmen igår...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.