onsdag, juli 18, 2007

Om det blåser idag..??!!!

Dessa 2 motiv tog jag med bara 2 minuter mellan bilderna!!


Bris, varma vindar, friska fläktar är väl vad man förknippar sommar med... Men hos oss har denna sommar varit mer blåst, kuling och full storm!


Idag är det styv kuling och mörka mol, varvat med styv kuling och solsken. Jag tror både jag och blommor och blader blåser bort idag!! Men växthuset, det står kvar ;)

18 kommentarer:

 1. Hm ... visst är vädret mystiskt?! Samma här - sol ena sekunden och regni i nästa. Rena aprilvädret!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker så illa om blåst! Inga herrar är på taket idag; bilden var från helgen. Det är så mycket jag tänkt göra som inte går att göra i blåsvädret. Det går inte ens att lägga sig i hammocken.

  SvaraRadera
 3. Här stormar det för fulla muggar oxå...Jag tar en liten, liten paus nu från fogandet...

  SvaraRadera
 4. Jag har länge undrat: Vad är det som är så himla kul med kuling egentligen??? Här på västkusten är det INTE kul iaf!!

  SvaraRadera
 5. Huvudsaken att växthuset får stå kvar, blåser det varmt, så är det mysigt.

  SvaraRadera
 6. Jag skulle inte sagt något om vädret... :(
  Här blåser det rejält, är lite kallt i luften och regnar en gång i timmen ungefär. Men! Det kommer fortfarande inga mängder eller annars är det stopp i stupröret för det är fortfarande bara en decimeter djupt vatten på botten...!

  SvaraRadera
 7. Här blåser det också så in i vassen. Tänk om blåsten kunde ha godheten att yra iväg ohyran på blommor och buskar. Om inte till grannen så iallafall en bit bort....

  SvaraRadera
 8. Hejsan..håller med om att det är ett rysligt konstigt väder..ena dagen full storma nästa rena Mallorcavärmen...och ibland kan vädret som du skriver växla på några minuter..man hinner inte ens tänka vad man ska göra förrän vädret växlat..hmm ur led är vädret..=)

  SvaraRadera
 9. Oj vilken blåst! Så har det sett ut mycket här nere också i sommar, fast idag har det faktiskt varit väldigt varmt och lite lätt bris, riktigt skönt sommarväder!

  Jag förmodar att det var Landskrona du for förbi! Och ja, Landskrona är en vacker stad med sina parker, Citadellet, vallgravarna och alla fantastiska vackra gamla 17- och 1800-tals hus, men tyvärr tror jag aldrig att jag flyttar tillbaka. Finns tyvärr alltför mycket negativt.

  Ha en härlig torsdag i morgon!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 10. Hallå där!
  Kul att du hittat min lilla blogg. la in min aförsta bilder i förmiddags och ska lägga in fler nu. det här är jätte kul tycker jag!
  Återkommer om en timme eller så och läser mer om dig.......
  Ha det gott!
  Katarina

  SvaraRadera
 11. Här har det också blåst. T.o.m blomkrukorna med stora stenar i botten har blåst omkull.

  Ha en fin torsdag.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 12. Aj aj aj - vilken storm! Tur att det vackra växthuset är stadigt förankrat i alla fall... Hoppas ni får trevligare väder imorgon!

  Kram

  SvaraRadera
 13. Min mail fungerar inte ikväll - underhållsarbete på spray! Men en kommentar på mitt senaste inlägg..kanske?

  Massor av kramar..

  SvaraRadera
 14. Tack för dina ord på min blogg!
  Och tack för att du har beställt boken. Hoppas den ger dig en del....
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 15. Väder - ja, alla dagar! Här i Umeå är det "surpulväder" som gäller idag! Man blir lite depp... men imorgon har de lovat sol, tror jag!

  Ha det gott min vän..Kram..

  Ps. Håll bara i dig så att du inte blåser bort...!

  SvaraRadera
 16. Malins-kuriosa20 juli 2007 08:40

  Jag har köpt silikontuber och ska täta mitt växthus snarast...det glappar på några ställen...vill inte att det flyger in till grannen...vädret vill jag inte ens prata om...kallt o blåsigt med en sol som kämpar mellan molnen för att värma lite...
  Kram från Malin

  SvaraRadera
 17. Oj, vilken skillnad! :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.