tisdag, oktober 30, 2007

Går som en dans...

Idag blev det en tur till Mariefred med svågern, strosade runt i den mysiga stan. Besökte en gammal bekant fr Strängnäs Water Lilly . Hon hade tidigare även en butik i Strängnäs men är nu fokuserad på sin härliga butik precis vid torget i Mariefred. Hennes butik är verkligen fylld av "måste-ha" och jag drunknade i tapeterna fr bla Osborne & Little. När tror ni att man kan lägga in en stöt om fondvägg i det nytapetserade sovrummet... *funderar*. Snart öppnar Malin även en helt ny bad- och bäddavdelning och efter årsskiftet så kommer även Gant's Home Collection att finnas här.

Trevligt bemötande och mysig miljö fick svågern att verkligen uppskatta småstadsbesöket.

Kära mannen är ledig onsdag-fredag så trycket har lättat ;). Ska försöka få herrarna att ta tag i sovrummet imorgon och få golvet på plats samt sängmöbeln monterad. Vi får väl se om jag lyckas... :) Imorgon kommer även vänner på middag. Torsdag ska herrarna få dagen till fria aktiviteter (och jag får därmed lugn och ro)...

På fredag har jag bokat hotell i Stockholm. Fick rum på mysiga Stallmästaregården Hotell, intill Norrtull. Fantastiskt mysigt hotell med restaurang fr 1600-talet precis intill Brunnsviken. Tror nog svågern kommer uppskatta miljön... Planerar att ta honom till Nordic Sea Hotel och deras Absolut Icebar. Fortsätter sedan till Lebanon Meza Lounge. Har besökt dem tidigare och maten är helt fantastisk och det finns absolut ingen som går därifrån hungrig! Tänkte sedan avsluta kvällen med en underbar kvällsvy över Stockholm, den fantastiska baren Gondolen.

Lördag åker vi till våra vänner strax norr om stan, tillbringar kvällen och natten där. Söndag lämnar vi svågern på Arlanda och sedan vänder vi kosan hemåt till lugnet och renoveringarna igen...

Låter väl ändå som en bra planering, eller hur?!

14 kommentarer:

 1. Så klart att du ska ha en fondvägg. Min mamma som är en mycket klok kvinna brukar alltid säga att om du vill ha något av mannen så slår du till efter maten när han är mätt och belåten. Då är motståndet minst. Ha en trevlig helg i Stockholm. Kram...

  SvaraRadera
 2. Åhh du..det låter som en superbra planering..ha det så skoj nu..
  Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Låter som rätt fina planer. Hoppas att det blir lika perfekt som du planerat.

  SvaraRadera
 4. Låter som en mycket bra planering för resten av veckan.
  Kikade in på Water Lilly's hemsida, verkar finnas mycket fint där... Dit ska vi :)

  Kram.

  SvaraRadera
 5. Vilken SUPERFREDAG! Lyllo svåger som har en sån välplanerande svägerska!!! Man kanske borde gifta in i sig i din familj...få se nu, svågern var ledig va? Fast vänta nu...det var ju inte jag? Du kan väl fråga svågern vad han tycker om månggifte...(dvs frun har flera män-absolut INTE tvärtom.)
  Kramen damen!

  SvaraRadera
 6. Du är verkligen en redig organisationsmänniska! Allt låter perfekt, svågern kan inte annat än bli glad åt det trevliga ni ordnar för honom. Lycka till och ha det så gott.

  SvaraRadera
 7. Eller hur!? Fru Örn och Fru Flis från "Hollola" ;)
  Måste släktforska...

  kram.

  SvaraRadera
 8. Mycket eminent planerat;-)
  Nu gäller det bara att ro iland det också...fniss...det kan ju hända något oförutsett...som er mysiga Arlandakväll tex=D
  Häromkvällen så rök vi ihop (jag&älsklingen)om en sak som jag ville...suck...men inte han.
  Jag bråkade väl inte tillräckligt tydligen för han sa att det är ju konstigt att du gav dig så lätt...fniss...trodde han ja;-)...
  för på morgonen därpå då drämde jag till med mina argument och fick till det så som jag ville!
  Du har ju fått flera tips nu om hur du ska få en fondvägg så det här grejar du lätt...skratt...
  Bokhyllorna är ju suveräna (liknar min,serru;-)...men det är som älsklingen säger om listerna-"Ja vadå,det funkar ju ändå..."
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 9. Hm, kunde inte lämna min kommentar som jag skrev alldeles nyss... Men jag ser det som givet att denna kompetenta arbetsledare vet värdet av förberedelse och planering:))) Låter hur skoj som helst!

  Kramar

  SvaraRadera
 10. Du är inte bara en eminent arbetsledare utan också en mycket god rese- och upplevlseplanerare *fniss*. Kanske kan du sätta ihop små program för veckor eller helger åt människor som vill hitta på nåt men inte vet vad :-). Mycket taktiskt att också lägga in fria aktiviteter en dag. Tur att svågern inte är av kalibern "stanna 40 dagar" för då had det börjat att bli svettigt... men å andra sidan skulle ni få mycket gjort men fler arbetare!

  Jag antar att det bara är fram med Gula sidorna och knåpa ihop ett dagsprogram med bygdens sevärdheter och kanske också möjlighet att få hälsa på lokalbefolkningen till den 10.de.

  SvaraRadera
 11. En härlig mix med nöje och arbete.. måste vara en bra arbetsledare till det! Som du...!

  Ha ljuvliga dagar min vän...

  Varma kramar..

  SvaraRadera
 12. Hmm....kanske du måste vänta lite innan du släpper bomben...

  Vad härligt ni kommer att ha det. Jag har aldrig varit på Gondolen, trots att jag bor så nära. Skärpning på mig.
  Ha det så kul nu!
  Kram.

  SvaraRadera
 13. Härlig planering tycker jag, hoppas ni får en trevlig helg i Storstaden!

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 14. Alltså, du gör ju mer saker i Stockholm än vad jag har gjort de senaste åren!

  Man kanske ska flytta från stan, så att man uppskattar den mer...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.