torsdag, oktober 11, 2007

Tack Ugglis...

Jag kan inte ens påminna mig om när jag skrattat så mycket som under vårt besök hos Katarina/Lilla Ugglebo. Som jag skrev så hade jag både kramp och fick närapå ett astmaanfall i bilen... och astmasprayen var kvar hemma...

Nu överlevde jag tack och lov både astma, vådlig bilkörning och även Katarina.
Tackar ödmjukast för inlägget som var tillägnat Flisan och mig ... Har skrattat så tårarna rinner... Underbart för att komma fr en inredningsbloggare som visar så vackra interiörbilder fr sitt hem *gapskrattar*.

Nu har ju även jag en bild för att förevisas för omvärlden, ännu en vacker detalj fr Katarinas hem... En helt unik svårfunnen dyrgrip där till vänster. Har suttit och letat på Blocket och Tradera för att finna detta unika master piece, ett spånskivebord au naturel. För vem av oss vanliga försöker inte efterlikna och hitta inredningsdetaljer som finns hos våra favoriter på nätet??!!!

Notera det genomtänkta arrangemanget med blomman (plättar i luften), de vackra värmeljusen, den neutrala lampan.... Observera också att här används inga dukar som skulle ta bort och tillintetgöra det ruffiga intill kökssoffan. Allt är genomtänkt, även kudden med snöret i soffhörnet, som också knyter an till bordets avskalade skönhet... Bara en stillsam undran... när, när, NÄR kommer tidningen Lantliv upptäcka Katarinas hem, dess säregna, speciella och helt unika charm?!

(För er som inte vet så har tidningen Lantliv gjort ett reportage inför julen hemma hos Lantlif/Anette uppe i Kalix. Kommer i nr 12.)

OBS! Uppmärksamma iakttagare har noterat ett monstruöst kryp i nedre vänstra hörnet bakom bordet. Även här ser man hur en proffsinredare börjar sina förberedelser i god tid inför halloween.

15 kommentarer:

 1. När fru Lantluft på Karljohansgården mejlar och tipsar Lantliv kanske? Det är kanske så det går till! Sen vill de säkert ha bilder som visar lite skulle jag tro och se-då inträffar det kanske!

  SvaraRadera
 2. Åh, just ja....Du tog ju en bild av detta underbara bord... *avis* Jag har sagt till Ugglis att jag lever på Blocket i min desperation att hitta något liknande. Tyvärr så är borden hett byte på marknaden så det finns inte många av samma genuina slag och om dom dyker upp, så är dom alldeles för dyra för min plånbok :(

  Jag fortsätter drömma om dylikt arrangemang här hemma och får gå in här och titta på bilden och sucka av välbehag istället...

  Ugglis i Lantliv, det vore underbart....

  Ses snart!

  Kram.

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Sitter och vidgar mina vyer lite i bloggvärlden, kul att hitta nya trevliga ställen och ja..du ser ut att uppskatta samma sak som jag.
  Landet och naturen...

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 4. Det var ju ett fantastiskt spånskivebord!!! Va trevligt ni verkar ha haft det!

  SvaraRadera
 5. Hörre du!!!!
  Det där var ju mitt inlägg!!!
  fniss....
  Ha ha....du är ju inte klok.
  Var du tvungen att göra så bilden går att förstora???
  Kolla spindeln på väggen till vänster om bordet......huuuu....

  Nu tvingar du ju mig att sätta igång o måla kökssoffan, sy nya gardiner OCH stryka dukarna....Hmmm.....
  Där sprack min sköna helg.
  Vidare så har du nog pajjat alla mina chanser att komma med i nån tidning nu......gapskrattar...
  Sen kan jag tala om att dyrgriparna som utgått ur Ikeas sortiment inhandlades till första lyan för om jag inte missminner mig 59kr/st.....sen dukar förstås...
  Vänta du tills jag kommer till dig och smygfotar.
  Kram på dig din knaskänga.

  SvaraRadera
 6. Skrattar högt.... jag hade missat jättespindeln!!! BRRRRRR....

  SvaraRadera
 7. 'gapskrattar* Din humor är underbar. Önskar dig en härlig helg! Kram.

  SvaraRadera
 8. När man inte förstorar bilden, så ser faktiskt bordet fint beiget ut. :) Och spindeln var det första jag såg när jag förstorade bilden! Tom innan jag såg det "trärena" bordet. :)

  Kudden är jättefin! :)

  Kram, Sofia

  SvaraRadera
 9. Dej kan man ju inte tala om nåt för!!!
  Var du tvungen att låta alla se mina husdjur???
  fnissar......nu kan det nog inte bli värre!!
  I kväll ska jag sy men jag kanske ska ta o sätta igång o måla kökssoffan istället!
  Ha dä bra da!!
  Kram

  SvaraRadera
 10. ...SKRATT...Du skulle passa som inredningsjournalist tror jag bestämt;-)
  Skulle kanske börja med frilansuppdrag?...fniss...
  Det är väl IKEA som hade dom borden för en massa år sen va?
  Mycket stilfullt...både bild och text...
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 11. Tack för idag, sejjen! Det var som vanligt funny! Nu är jag alltså hemma, men ska nu dra till IKEA och spana på fåtölj. Dyrbara spånskivebord lär ju inte finnas på det bygget. Synd.

  Hörs.
  Kram.

  SvaraRadera
 12. Hej kära Dubbelörn! Så roligt du verkar ha med dina vänner!!
  Tack för din varma kommentar hos mig! Det blev helt surrealistiskt eftersom jag just suttit och sett IDOL och så gick jag till datorn och läste. Då blev du som värsta Kisthi Tomita och jag blev till en IDOL som fick en massa pepp av dig, tror att jag måste skriva ut den kommentaren och hänga upp på väggen och läsa då och då för att få känna mig lite bra...lätt att inte känna så då och då...TACk IGEN!!

  SvaraRadera
 13. Tittar bara in och önskar en god natt!

  Å det är ju som alltid så himlatrevligt att komma hit och hälsa på en stund hos dig...!

  Ha det gott..vännen!

  Stor varm kram... o sov gott!

  SvaraRadera
 14. Behöver du ett sånt spånskivebord så har jag ett som ligger ihopmonterat i mitt garage.

  Kram
  Nicoline

  SvaraRadera
 15. Ser du..det ser ut som om det löser sig med bordet...jag kollade förra inlägget...Men borde gå att såga till ett på egen hand och du har reda satt griller i skallen på mig...

  Kram på dig Från Malin

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.