tisdag, januari 15, 2008

En vårens försmak...

Det blev en oplanerad tur till Strängnäs igår. Medan jag väntade på sonen tog jag en promenad vid Mälaren. Solen sken från klarblå himmel, nästan vindstilla, fåglarna kvittrade och det t o m doftade vår!!

Idag är det tulpanens dag och jag ska iväg och inhandla vårens budbärare. Fylla vaserna och bläddra i trädgårdsböcker och frökataloger. Planerar även in nya renoveringsprojekt som bara väntar på att presenteras för kära mannen. Han ska iväg på en kortare resa till USA och jag väntar nog strategiskt tills den resan är avklarad. Sedan ska renoveringarna presenteras målande, övertygande och med full entusiasm *skrattar*. Därefter är det bara att dra igång årets renoverings- och nybyggnadsprojekt.... *ooops hoppas han inte noterar ordet nybyggnad...*

Nu var det inte bara jag som verkade få vårkänslor ;).

Psst.. Får väl klargöra att idag är himlen allt annat än blå! Det är dimmigt, grått och trist, men jag har sett SOLEN i hela 2 dagar! Jag vet att den finns där *ler*

11 kommentarer:

 1. oj, tulpanens dag, min första bukett har vissnat precis

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder och vilken härligt målande beskrivning. Blir riktigt avundsjuk. Allt jag ser när jag tittar ut är en grå himmel och ett tunnt trist snötäcke.

  Jag är övertygad om att du kommer att lägga fram dina planer för maken på allra bästa sätt *skratt*

  SvaraRadera
 3. nybyggnadsplaner minsann. *asg*

  Härligt med tulpaner!

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera
 4. Så fina bilder, det ser ut som riktig vår!! Då passar det ju bra att fira tulpanernas dag! Må gott, kram!

  SvaraRadera
 5. Förundras fortfarande över vilken väderskillnad det är i detta landet!!

  SvaraRadera
 6. Nybyggnadsplaner... nu blev jag allt nyfiken!! *hihi* Visst är det underbart när solen lyser. Idag syns den av och till här bakom molnen... Man får njuta av det lilla!

  Ha en fortsatt bra vecka!

  SvaraRadera
 7. Ja, man får vara glad för det lilla. HÄr sken solen lite i helgen och man blev så glad. Nu är det samma gamla gråväder som har varit nästan hela vintern. Är dte konstigt om folk är sjuka?
  Hoppas du funderar ut riktigt hur klurig du ska vara när maken kommer hem igen.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 8. Va mysigt att promenera ute i solen i vackra Strängnäs.
  Nybyggnadsplaner??? Spännande! Vill veta mer!!!
  Kram från Annette

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig dag! Visst var det underbart att se solen. Plötsligt känner man energin komma, så visst behövs ljuset för att ge oss mer kraft. Mörkret lockar mest till att sitta hemma och mysa ....Men nu är det tid för att frossa i tulpaner och frökataloger!

  SvaraRadera
 10. Vet du, det kommer att bli såå spännande att få vara med om dina nya projektplaner, för jag hoppas du kommer att foto och hålla oss underrättade?

  Fina bilder du visar. I söndags hade jag samma blå himmel och nästan vårväder. På min promenad såg jag körsbärsknoppar och blad som vill komma fram snart. Hoppas det dröjer - annars blir det på tok fel.

  Ha det gott och kram till vännen

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.