onsdag, augusti 20, 2008

Precis vad som behövs...

Följde en härlig blogg länge som skrevs av Christina. För en tid sedan började hon blogga på tidningen TARAs hemsida om livet som tonårsförälder. I samma veva tog hon även initiativet till att starta en site för tonårsföräldrar.

Ett sådant forum som jag hade behövt då sonen blev tonåring och frågorna och funderingarna hopade sig. Det fanns ju en massa forum för småbarnsföräldrar men inget för tonåringsföräldrar. Nu är sidan igång sedan ett tag och den förtjänar all uppmärksamhet den kan få. Den har redan uppmärksammats i både press och radio. Snart kommer även en artikel i Expressen. Har nu fått reda på att den kommer på LÖRDAG... ;)

Siten har flera experter inom olika områden som besvarar frågor samt ett forum där man kan diskutera och ventilera funderingar och problem tillsammans med andra föräldrar.

Ett fantastiskt jobb Christina och en stor eloge till det här: www.1318.se

10 kommentarer:

 1. Tack! Tipset kommer som på beställning. Dottern blir ju 13 nu i höst. Blir nog stamkund direkt.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. den sidan sk jag ta och kolla på. tack!

  SvaraRadera
 3. Sötaste Dubbelörn. Du finns i ett krypin nära hjärtat. Du har varit med "från början" ... och du har alltid ALLTID en kram när jag behöver. Love u.

  SvaraRadera
 4. Ja tjena glädjedödaren!!!!!

  Kan bara meddela fun att halva ena väggen är nu kofotad och klar.....
  DEN ÄR JÄTTE FIN!!!

  Vem har sagt att Kajsa ska bli tonåring???
  Hon ska vara min lilla prinsessa för alltid......;)
  Nej då men ärligt talat får vi ta det då om hon nu inte vill ha panel då.......
  Men du jag bara gapar.....inte då åt personlighetstestet...nej utan åt all svamp...det är ju inte klokt!!!! Hur kunde ni hitta allt det där???
  Vi hittar så aldrig nån svamp....
  Hmmm...kanske skulle dra på sig stövlarna och dra iväg på jakt!!!
  Intressant med ett tonårsförälders forum....får kika in där sen...jag har ju bara en liten plutt än...:)
  Det är några månader kvar innan han blir tonåring.
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Hej ett intressant ämne det där. Har länge sökt en tidning som vänder sig till tonårsföräldrar. Kontaktade både mama, föräldrar och barn och vi föräldrar. Fanns inget intresse av det sa dem. Nu har jag sett att bilagor har kommit typ junior osv. Om det handlar om köpkraften så ökar ju den med åldern. Jättebra initiativ av kvinnan att starta upp. Behovet är ju stort. Alla våra små blir ju stora. Ha en fin kväll
  kramar Malin

  SvaraRadera
 6. Ja du håller med om att det skulle ha vart bra med en sån site när barnen var tonåringar.Oj vad många gånger jag har frågat mig själv gör jag rätt el fel.Lyckligtvis har det inte varit några större bekymmer med dessa tre men ändå.
  Jag kan verkligen förstå genomslagskraften.
  Kram ewa

  SvaraRadera
 7. Vilket bra idé av Christina som jag har träffat på en bloggträff. Jag önskar att det hade funnits något liknande när mina barn var tonåringar, men då fanns inget internet där man kunde utbyta tankar och erfarenheter.
  Kram från Nicoline

  SvaraRadera
 8. Synd att det inte fanns för några år sedan,men det är ju tur att den kom någon gång för alla andra som behöver den:-)
  Jösses,vilket svampberg...och all chili sen då...suck...ser gott ut,men det är inget för mina smaklökar så jag njuter med ögonen istället!
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera
 9. Den sidan måste jag verkligen läsa. Kanske kan det få mig att förstå om det är mig eller fjortonåringen det är fel på. Ibland är allt underbart och ibland är det så fel.

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.