tisdag, september 23, 2008

Toyboy hunter eller Stalker...

Ja, pick your choice! Det verkar som Dubbelörnen funkar lika bra vilket som... *asg*

Om vi nu ska ta det från början så var det så här:

Jag tog en sedvanlig promenad ner till brevlådan idag och fann ett blått kuvert adresserat till mig. Sliter självklart upp kuvertet, nyfiken som man är och blir naturligtvis så där in i hjärtat glad över innehållet. Det är precis så här vänner ska vara, finnas där när man behöver dem som mest ;).
Blir så där bubblande glad och landar vid datorn för att skriva ett tack-sms till denna goa Alldeles Vardagligt Flisan via det förnämliga Telia SMS via datorn. Har skrivit meddelande där tidigare och det har fungerat hur bra som helst.

Skickar följade sms som tack:
Du är absolut bara BÄÄÄST!!! Finns ingen som kan få mig på så gott humör o få mig så glad som just DU!!
Hantverkaren tror verkligen jag fått en skruv lös när jag läste kortet o inte kunde sluta skratta! Du är underbar!
Bamsekramar till min favorit :)


Efter ett tag får jag ett sms där det står "Vem är du?". Daaäähhh... tänkte jag, någon som skickat fel, känner inte igen mobilnr. Efter en stund så kommer ett nytt sms "Hur känner du mig". Då börjar en varningens klocka ringa... Går in på hitta.se och kollar numret och ser att det är en kille i Skåne. Kommer då ihåg att något liknande hände senast jag skickade sms via datorn till denna underbara Flisa och att jag även då fick ett sms fr någon som undrade över vem jag var. Kikar in på datorn och ser att mitt meddelande verkligen är skickat till rätt mobilnr, d v s Flisans...

Nu börjar jag få kalla fötter... Ringer till Flisan för att berätta denna osannolika story och självklart får vi oss ett gott skratt.

Dröjer sedan bara en stund då Flisan ringer tillbaka och berättar att vårt goda skratt slutade med 2400kr i böter för henne... ooopppps.

Kvällen kommer och jag får ett samtal på mobilen med anonymt nummer. Jag svarar inte, av nu särskild anledning ;). Ser att ett meddelande är lämnat och då är det en skåning som antagligen trott att någon Stalkerbeundrare funnit honom. Och vem skulle inte tro det utifrån det meddelande han fick??!! Lyssnar av meddelandet och det är en sisådär 20-årig kille som säger "Hajj! Dä ei Pautrik. Jau ei käur i dajj!". Jag tror jag ska döööö... av skratt!!! *gapskratt*

Ringer hysteriskt till Flisan och säger att nu får det vara slut med kortskickerierna. Konsekvenserna är för stora och alltför kostsamma! Porto 5:50 slutar med 2.405:50 kr för henne och sedan blir jag kanske anklagad för stalking av en toyboy...

Kan bara meddela att denna funktion Telia Sms via datorn är numera bortraderad fr datorn! Svarar numera även endast med ett Hallå i mobilen och är också livrädd att ta vanlig telefon och svarar hädanefter aldrig på anonyma nummer... *asg*

Livet blir ju heller aldrig tråkigare än vad man gör det till...;). Kortets meddelande blev ju också helt klockren även idag ;).

Fick ett svar fr min kära Flisa ikväll:
Det var tamejfan det sista kortet jag skickade!!

Allvarligt. Jag blir glad av att skicka små kort så där. Och oftast så blir mottagern glad. Men nu när snutar jagar en och ens goa vän visar sig vara en fiiiilThyyyy snorungsstalker...Näääää...Innaff!

Allvarligt två. Har vi nåt att vara stolta över idag??? Jamena.... Du har vilken sekund som helst farbror polis herr sedesam knackandes på dörren och sonen din får stå med uggleögon och se sin galna morsa släpas iväg över Karl-Johansgårdor i bojor. Allt för en snuskig tanke om att erövra en spenslig 20-åring.

Jag har skrivit in mig i ortens historieböcker som Rally-Flisan och mina barn är hädanefter tvungna att bära burka på byn för att inte bli bespottade... Grannarna står och kikar bakom gardinerna och förfasas.


För att undvika fortsatta missförstånd så skriver jag här om min vän Flisan som har en blogg sedan länge som heter Alldeles Vardagligt *gapskrattar*

25 kommentarer:

 1. *smyger in och tittar lätt paranoid över alla mina axlar*

  Say no more.

  SvaraRadera
 2. Hahahahaha...så tokigt det kan bli *asgarv*
  Nu har du förlängt livet för mej med flera minuter också =) Det tackar jag för!
  Ha det bäst!
  Kram/Gunn

  SvaraRadera
 3. Hej
  Jag läste ditt förr förra inlägg och du uttrycker det så fint och sant ...tiden läker ingenting, man lär sig bara leva med såret...... ja så sant. Vi bär alla sår och smärtor.... Jag är tillbaka i "vardagen" igen...det går, en dag i taget.... Varma Kramar till dig! fr C

  SvaraRadera
 4. :-D kommer att skratta mig till sömns i kväll. Vilken Underbar historia !!

  SvaraRadera
 5. Jag sitter här på jobb och kiknar av skratt!! Ni två är ju bara helt underbara. En rallyförare på flykt undan polisen och en toyboystalker, ja ja. Vart har världen tagit vägen? :-D

  Tack för att du delar med dig av era vardagliga händelser. Inser att mitt liv är rätt så enkelt! :-)

  Tack så hjärtans mycket för dina snälla ord om min toalett, jag är så nöjd och belåten, och framför allt stolt över mig själv. Det är minsann inte ofta jag känner så, därför tänker jag vältra mig i känslan denna gången!

  Ha en riktigt underbar dag, och akta dig för 20-åriga skåningar, de är "heta"! :-D

  Massa kramar från Skåne!

  Lotta

  SvaraRadera
 6. Jag skrattar så tårarna rinner! Så tokigt det kan bli!

  Och du, det är nog ingen idé att jag håller nån kurs för jag är totalt oteknisk. Det är dottern som har varit framme och mixtrat på min sida...

  Sväng gärna förbi hos mig imorgon om tiden räcker. Jag stänger igen vid 15 och åker hem och utfodrar barnen, men det är bara att slå en pling så åker jag ner igen. Eller om du vill att jag ska vara kvar längre så går det också bra.
  Vad rörigt det lät, hoppas du förstår!
  Jag måste skjutsa Linnéa på fotbollsträning halv 6 för Timo hinner inte hem.
  Ha det så bra och kör försiktigt
  imorgon!
  Kram, Carina

  SvaraRadera
 7. Ja nu har både du och din vän Flisan förgyllt min dag. Jag skrattar så tårarna rinner. Herregud vilken story =)
  Och stackars 20-åringen som trodde han gjort ett klipp ;)
  Underbart! Kramar.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Men hur dummt kan det inte bli!!! Har han ringt igen!*fniss*. Jag måste säga att jag tycker synd om Flisan, tänk när man har som roligast!!

  Tack för ett gott skratt, fast med lite medkänsla också!

  Många kramar
  karin

  SvaraRadera
 9. Helt underbart!

  sitter här med världens största smajl...


  Kram!

  SvaraRadera
 10. Halloj där !
  Nämen vad roligt att tidningarna har skrivit om Kalix första rulltrappa...
  Jag har ´bara´åkt fyra ggr ..hii..hhii..
  Kram Anette

  SvaraRadera
 11. Men herrejösses vilken äventyrlig tillvaro du har!!*skratt*

  Du, helt kort om bänkhöjd igen:
  Det blev ännu en pluseffekt av sänkningen. Spisen står i samma rad, och vi kommer att montera fläkten på normalt minimiavstånd, ca 55 cm ovanför. Då sätter vi förstås hyllorna ovanför diskbänken så att lägsta linjerar med fläktens nederkant, du hänger med va?
  När vi sänkte bänkskivan så kan vi ju sänka hyllorna/fläkten också. Dels blev det alltså lättare att luta sig framåt, dels så sitter inte hyllorna lika högt längre. MYCKET lättare att nå.
  Och jag är ändå över medellängd jag...

  Ja visst är bloggar fantastiska så här, mycket mer lättillgängligt och instruktivt än kataloger och glassiga inredningstidningar.
  Hej o hå.
  /I.

  SvaraRadera
 12. Hej! Nu har detta blivit ännu knäppare för jag trodde det var en annan bloggvän som heter lilla flisan som råkat ut för detta!Jag kommenterade ju henne förstås och nu har hon frågande svarat mig och hittat till dig som hon defenitivt inte känner. Hur tokigt kan det bli!!!

  Kramar
  Karin

  SvaraRadera
 13. Skrattar gott nu kan du tro! Tack för att du delar med dig av tokigheten. Som det kan gå!
  Jag är ju skånska så jag ska hålla öronen öppna efter någon kille som berättar om konstiga sms.

  SvaraRadera
 14. ingen av er är riktig kloka !! men ska bli kul att se dig igen .
  ( måste jag varna den nya unga studenten ovanför ??? )

  SvaraRadera
 15. Tack för dagens garv! :-)

  Har en liknande historia på lager; man ska väl leva upp till namnet?!

  Kramar!

  SvaraRadera
 16. Ni är helt underbara! Det är så härligt att följa era äventyr... Om det varit jag hade jag nog följt upp det där med tjugoåringen. :-) Kram.

  SvaraRadera
 17. Men så otrooligt roligt! Så det kan bli!! Man gör nått spontant och roligt å så blir det helt tokigt haha!

  Men det förhöjer min dag iallafall! Tack!! ;)

  Kram
  Ewa

  SvaraRadera
 18. Ja det var en riktig rövarhistoria det! Han kanske borde vara med i Bonde söker fru?
  Du kanske ändå borde bo på en större ort där du kunde smälta in i mängden...
  Hoppas du får fina höstdagar!

  SvaraRadera
 19. Gillar in blogg!
  :-)))


  (En annan) Flisan

  SvaraRadera
 20. Visst kan livet vara för härligt ibland. Oj vilket skratt jag fick.
  Det skulle kunna vara jag alltihopa.
  kramis ewa

  SvaraRadera
 21. Ni är ju helt makalösa!!! *asg*

  Underbart!

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera
 22. Men snälla....
  så det kan bli...ni två... hihi!!


  kram a-C

  SvaraRadera
 23. Hej igen!

  Tänk vad knäppt och visst känner jag igen Flisan och hennes blogg. Det var bara det att jag öppnade aldrig länken och lilla Flisan hade varit i Malmköping för ett tag sen så ja, VIRRIGA JAG LA VÄL IHOP ET OCH ETT lite väl snabbt. Roligt blev det ju i alla fall!

  Kramar
  virrpannan

  SvaraRadera
 24. Ni två är rejält underhållande för en snustorr akademiker. Ja, jag säger då det.

  /Omogen donna som varje gång har lika svårt att avhålla sig från att avlägsna ett L från speedy gonzales namn. Hög humorniva? Vet inte.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.