torsdag, oktober 02, 2008

Då var vi tillbaka igen...

Till verkligheten!!

Okej, det blev städat på övre plan enbart p g a den vackra strykbrädan. Strykhögen blev en aning mindre och tro mig resterande strykhög ser liksom betydligt vackrare ut intill denna nya strykbräda *gapskratt*.

Var egentligen bjuden på fredag till en tjejmiddag på "annan ort" men bilproblem gjorde att jag fick tacka nej. Tänkte då istället själv ordna en liten improviserad tjejmiddag. Men sådana där spontana små middagar med vänner är inte alltid så enkla att ordna. Nu ser det inte bättre ut än att sonen får stå ut med mysmiddag med mamman, vilket också då brukar betyda risotto :).

Kära mannen ska iväg på s k konferens(!) på den där ökända båten . Hepp... då är det väl bara att kolla in programmet nästa vecka för att se hur det gick för honom *skrattar*.

I övrigt så fortsätter jag enl projektlistan, men i mycket långsamt tempo. Tillfredsställelsen finns ju redan i och med att man skrivit ner alla jobben ;).

Har även förberett mig för höst- och vinterkvällar. Kära mannen har dumpat vår tjocktv för en stor platt sak. Måste nog påpeka att oavsett omfång på tv så är programmen precis detsamma som förrut ;). För att motverka alltför mycket tvtittande så har jag införskaffat nya sällskapsspel. Alfapet retar galla på mig för där vinner kära mannen ALLTID. Inte speciellt roligt då han inte ens är svensk. Eller svensk är han ju, numera, men inte född eller uppvuxen här! Och jag är en fruktansvärt dålig förlorare!!

Nu har jag köpt När & Fjärran och Så kan det låta. Har jobbat i flygbranschen i närmare 20 år och rest jorden runt. Kan även nynna alla mysko gamla låtar. Därför känns det som om jag har förberett mig väl och helgkvällarna framöver kommer att gå i ärans tecken, för mig vill säga ;).

21 kommentarer:

 1. Risotto - det är det sista våra barn skulle önska tror jag!

  SvaraRadera
 2. Mysmiddag med sonen låter ju toppen. Så kan maken roa sig bäst han vill på den stora båten och försöka undvika kamerorna :D
  Så det kan låta skulle jag vilja spela, inte för att jag kan så mycket, men jag älskar att sitta i soffan och sunga falskt till alla typer av sångochlekprogram :-)

  SvaraRadera
 3. Risotto! *Vill ha recept nu!*

  Angående spelen du införskaffat: Hittar du någon att spela med då? Om sonen och käre mannen parkerar sig framför den platta nykomlingen i familjen?

  Wish you luck! ;-)

  Kramis!

  SvaraRadera
 4. Haha, jag förstår att det går med strykande fart med den underbara strykbrädan!
  Har storstädat o rensat själv faktiskt. Bl a i ungarnas rum. Resultatet blev att alla deras spel hamnade i skåpet i vardagsrummet för att delar inte ska försvinna, så även våra höst-och vinterkvällar är räddade...fast det är klart, vi är väldiga tv-tittare här hemma, men det kanske kan ändras nu.
  Ha en trevlig helg, lite i förskott...
  Kram Malena

  Ps. Loppisrunda låter inte helt fel. Det får vi ta o göra snart.DS.

  SvaraRadera
 5. Hihi!

  Nu måste du ju bara vinna - jag har också en sådär förtretligt allmänbildad man.

  Att du törs släppa lös honom där på båten med alla de där galna fruntimrena?

  Kram Maud

  SvaraRadera
 6. Hej! Å vad glad jag blev att du kikat in på min blogg och lämnat en liten kommentar! Jag har läst din blogg ett bra tag och jag tycker den är så himla MYSIG!! Det är rent av rogivande på något sätt att kika in hos dig :-)

  Fortsätt gärna läsa min blogg :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 7. Aaha . helt rätt att ta spel man kan vinna . alfapet är inget för mig heller . du får ta några roliga spel på nästa tjejmiddag ( där du är belagt med besöktsvång ! )

  SvaraRadera
 8. Man kanske skulle ta och skaffa en sådan där magisk strykbräda i alla fall. Den verkar ju föra med sig oanade positiva sidoeffekter.... Vad roligt med sällskapsspel istället för TV-tittande. Och så förutseende av dig att välja spel som så att säga passar din profil. Man får inte vara dum.... Jag blev otroligt glad för din kommentar om mina fotografier. Det är jättesvårt med ljuset redan. Hur skall det bli i vinter då? Jag gillar inte blixtbilder så dessa var tagna på köksbordet under kökslampan. Nöden har ingen lag... Jag hoppas du får en mysig kväll med sonen och en bra fortsättning på helgen med förstås.... Kram.

  SvaraRadera
 9. Ibland kan jag längta efter strömavbrott, stearinljus och sällskapsspel :). Jo vi spelar ibland även när vi har elektricitet men inte så ofta som jag skulle vilja.

  SvaraRadera
 10. Såå fin strykbrädan är.
  Spela spel är ju så kul, framförallt de som man inte behöver använda hjärnan så mycket i..:) den är ju inte alltid så värst allert, min hjärna alltså *ASG*.

  Ha nu en underbart nice helg.
  kram C

  SvaraRadera
 11. Nästa gång vi ses ska vi spela spel! =)

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera
 12. Låter som om du har en bra strategi för framtidens sällskapsspel! Myskväll med risotto låter ju som en underbart bra idé.

  SvaraRadera
 13. Jag tror din nya strykbräda är förtrollad - eller kanske förtrollande! Den har ju givit dig oanade (?) krafter!

  Kul med nya sällskapsspel - du kommer antagligen gå ut med flaggan i topp vid varje spel. Förstår att du jobbat som flygvärdinna eftersom du rest överallt i världen. Jobbigt antar jag, då är det väl skönt att få vara på jorden och på härliga GÅRDEN. Ha en skön och fin helg. Kram kram på dig

  SvaraRadera
 14. Jaaaaaaa! Jag äääääälskar sällskapsspel!!!! Å jag ääääääälskar att sjunga!!!!!

  Hur fasiken ska vi lösa detta??????? Helt omöjligt i morgon... *sur*

  SvaraRadera
 15. Ha ha...du är ju inte klok!!!

  Nu syftar jag inte på dina knasiga drömmar........*gapskratt*.....
  utan på att du verkligen köpt en så dyr strykbräda att den verkligen måste stå framme.....ha ha.....jo du...en sån skulle jag nog också vilja ha...i min stooora stoooora fina tvättstuga....
  suck...
  den dagen jag inte tvättar i badrummet och torkar tvätten ihela huset.

  Sällskapsspel....du är rolig du......fniss.....kan se hur du sitter där o surar med bokstäverna i handen...hahahahaha......
  ha ne mysig helg nu rå!
  Kraaaaam

  SvaraRadera
 16. Åh, den som hade det städat på övre plan. Måste nog köpa en sån där strykbräda. Ska ta mig en funderare.
  Å så är jag litet nyfiken på din "att göra-lista". Vad har du listat på den?
  Om du är utan spelpartner nån gång kan du väl höra av dig, så kvistar jag över. Hemma på Hallongränd 4 är det aldrig nån som vill spela spel med mig.
  Kram å ha en bra helg!

  SvaraRadera
 17. En liten hälsning kommer här med en kram!
  Ha en fin helg! ;o)
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 18. You go! Ge honom pisk i spelet så att du får sova gott ;-)

  /En annan ytterst dålig förlorare. Eller snarare, starkt tävlingsinriktad...

  SvaraRadera
 19. Ville bara visa att nu har jag varit här, spela spel var längesedan vi gjorde, låter kul.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 20. Det är roligt med familjespel men de kommer fram för sällan tyvärr. Men du påminde mig om att de står där i bohyllan och samlar damm...

  SvaraRadera
 21. Så ni har också dumpat tjockisen? Vi också, precis nu i veckan. Kändes ganska bra att få bort får klumpen som vägde ett halvt ton. Helt plötsligt blev vardagsrummet större...
  Kul med sällskapsspel!

  Hm... nu ska jag återgå till pluggandet inför småkrypstentan. Huga!

  Kram!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.