lördag, januari 10, 2009

Julen känns långt borta...

Får nog påpeka att så här ser det defintivt inte ut hos oss idag!!


Veckan har varit ljuvlig, snö, strålande sol och alldeles lagom kyla. Långpromenader med kära mannen varenda dag...

Glad är jag att vi fångade dagen och gav oss tid att njuta, för nu verkar vintern vara över för den här gången. Igår kom de varma vindarna och med +5 så försvinner den lilla snö vi har. Då var vintern kanske över för den här gången...

Julen är helt undanplockad hos oss. T o m de sista adventsstakarna åker in på kattvinden idag. Jul och nyår känns väldigt långt borta :). Har nog en förmåga att gå vidare och släppa taget mentalt, när något är över och avslutat.

Kära mannen började redan prata om trädgård, växthus och fröer. Hos oss är det våren som ligger där framme och hägrar :).

Lycka kan vara en vintervit solig vecka som denna, eller som den nästa, som jag ännu inte vet så mycket om. Mer än att den innehåller spänning och väldoft ;).

18 kommentarer:

 1. Härligt väder !! Här blev det mulet och plusgrader. Ska visst bli regn också.... /Malin

  SvaraRadera
 2. Ja här är det också undanplockat. Det är verkligen så att det känns som om det inte ens har varit jul dför bara en kort tid sedan.

  Skönt med det vackra vädret! Villka fina foton du har tagit. Man njuter varje dag och lapar sol. Igår var det 2+ och när sonen och jag var ute och gick en långpromenad känndes det nästan som om det var lite vår i luften även om det är månader dit. Men det inger hopp om en ljusare och varmare tid framöver. Härligt!

  Din nästa vecka verkar spännande :).

  Kram*

  SvaraRadera
 3. Spänning och väldoft...? Intressant kombination.

  Det lilla i julpynt vi tog fram är borta nu. Granen utburen och de flesta granbarren väck. De lär väl dyka upp under ett antal kommande veckpr ändå.

  Jag behöver en pre-intervjucoachingsession men vet inte om det går irl. Telefon kanske?

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för hjälpen!!

  Jasså vintern ger med sig hos er? Här är den i full gång. Jag har faktiskt åkt skridskor för första gången sedan gymnasiet - idag! Nyslipade skridskor - bara en sådan sak. Jag inser att jag nog aldrig har haft det tidigare. Dessutom är de i MIN storlek. Jag behöve rinte längre dela med storasyster - ett par som vi för övrigt aldrig kommer att växa i...fy fanken vad kul det var!!!

  ÖNskar en skön helg.

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 5. Fina snöbilder! Jag hoppas vi får mer vinter än vi haft för vi har fortfarande itne haft någon snö att tala om direkt. Inte gräsmattan täckt ens.
  Våren längtar jag till och i går kom mina fröer och där var en sort som ska sås nu så det görs nog i veckan på en av mina lediga dagar.Kram!

  SvaraRadera
 6. Fina snöbilder! Jag hoppas vi får mer vinter än vi haft för vi har fortfarande itne haft någon snö att tala om direkt. Inte gräsmattan täckt ens.
  Våren längtar jag till och i går kom mina fröer och där var en sort som ska sås nu så det görs nog i veckan på en av mina lediga dagar.Kram!

  SvaraRadera
 7. I vårt hus vill inte maken göra sig av med julen. Han gillar julgranen och allt pynt. I morgon skulle han iväg på ett uppdrag och jag tänkte ta ut granen och gå lös på den med sekatören, och så blev uppdraget inställt! Nu följer operation övertalning att julen inte varar intill påska.

  Vad fint det ser ut hos dig med snö. Vi har lite kvar här i Uppland men det gröna håller på och slår igenom. Snart är det vår. Härligt.

  Kramar från Nicoline

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga bilder! Här har det också varit fint i dag, +2 grader och sol. Julsakerna är i förrådet men vissa ljusstakar och småpynt som ska in i ett skåp står på bordet i vardagsrummet. Skåpet måste städas upp för att rymma det...

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 9. Vi har hittills endast fått ½ dygn med snö här nere hos oss. Fast man har ju lurat sig själv med det där med vårkänslor. Fast man längtar till våren tycker jag. Framför allt till ljusare och längre dagar.
  Här har julsakerna farit tillbaka upp på vinden, men stjärnorna finns kvar. Kanske försvinner dom i morgon.

  SvaraRadera
 10. Det är bättre att det är 19 minus i flera veckor än när det bara hattar fram å tillbaka med plus- å minusgrader hela tiden.
  Är det till jobbet du mejlat? Isf så vet jag ju inget om Proletär'n förrän på måndag. Nu är jag nyfiken. Pussåkram från granngränden!

  SvaraRadera
 11. Julen åker ut imorgon. Synd att allt det vita försvunnit men man kan ana en doft av vår och det är det jag längtar efter just nu. Kram
  PS: Kräftsoppan på nyårsafton blev gudomligt god.

  SvaraRadera
 12. Är det du som går där?

  Har ni ingen snö alls kvar..? Det har vi, trots plusgrader både idag o igår. Konstigt!

  Ja! Visst är det härligt att man börjat tänka frö?? Kan inte fatta att det var "jul" fortfarande förra helgen...!?

  SvaraRadera
 13. Nja adventsstakarna står bergfast kvar ett tag till.
  Spänning och väldoft...?
  Nej inte har vi mycket snö kvar, tyvärr. Men visst är det våren som hägrar lååångt där borta.
  Kram Marie:)

  SvaraRadera
 14. Härliga bilder!!!
  Här lyser snön med sin frånvaro tyvärr.. Adventsljustakarna står kavar till köket är färdigt!! (kanske omdet inte dröjer till mars!)Sen ska det skuras o städas!
  HA en bra vecka!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 15. Jamen det är välan klart att det är moi! :) Har drabbats av akut axelfraktur...minst...och en släng av lathet bara. Pussokram på dig!

  SvaraRadera
 16. Underbart härliga vinterbilder! Här har vi inte haft ett endaste litet snökorn på säkert en månad Ingen sol i sikte heller, bara en massa eländig blåst, hihi. Nä, nu längtar jag till våren!!!!!!

  Ha en fin vecka!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 17. Jamen du är väl bara för go! du vet alltid hur man piggar upp med dina kommentarer!!

  Sen bjuder du ju på undersköna bilder här dessutom!!

  (fast du vet ju vad jag tycker om den *¤%&¤#¤ snön och vintern! :-))

  Men på bild, ja då är det sååå vackert, suck!

  Stor kram

  Flisan

  SvaraRadera
 18. Have fun nu!!!

  Väntar med spänning på hemkomsten och en fullödig rapport!!! Å gör inte nåt som inte jag skulle göra ;)

  Pöss!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.