tisdag, maj 26, 2009

Som om inte detta var nog...

Nu har vi en totalt galen skatf*n här... Detta är definitivt inte min favorit Skata fr norr!!

Det här en skat-sörlänning som har alla skruvar lösa! Den flyger och attackerar fönster. Hos grannen har den skitat ner varenda fönster i hela huset, runt om på bägge våningarna. Det såg helt vidrigt ut! Inte bara ett fönster, utan ALLA fönster.

Nu har f*nstyget hittat hit i natt! Två fönster i vardagsrummet har han börjat gegga runt på! Jag hörde ljudet och fick syn på f*nskapet!

Jag har inte tid med fönsterputsning!! *skrikerförfullhals*

Humöret är som en dynamitlåda redo för tändning. Nu är det slut på lantluften och slut på att njuta av vackra fågellivet. Sonens hagelbössa står här intill, putsad, fulladdad och klar.

Nä nu *xcqw#&#zs&!&*!!! Nu är det krig på Karl-Johansgården!!

Och råkar sedan någon s k badrumssnubbe passera förbi så kan man lätt ta en sådan, för en vidrig skränande geggande Skat-sörlänning!!

34 kommentarer:

 1. Märkte att marken skälvde till litet här i Violstadskommunen. Nu förstår jag varifrån det kom. Du, vi väntar med att luncha tills saker och ting ordnat till sig för dig...
  Kramar från grannstaden!

  SvaraRadera
 2. Pssst... Supersurasilverörnen? Tänk vilka roliga historier du kommer att kunna dra på studentdagen, och du behöver inte ens städa huset för du kan skylla på alla hantverkare som förstört hela planeringen för dig så att du inte kunnat städa!

  Har du förresten utnyttjat möjligheten att ge betyg på hantverkare på nätet. Kommer inte ihåg vad siten heter just nu, men du skulle ju kunna påverka hans framtida inkomstmöjligheter där!

  Kram/L

  SvaraRadera
 3. Förlåt men jag kan inte låta bli att skratta högt när jag läser ditt inlägg... =D

  Vad har det tagit åt Skatan mån tro, den verkar ju inte frisk... =)

  Nåväl, hoppas den flyger vidare till någon annan så du slipper skiten och slipper döda den.. och helst inte skjuter någon stackars Badrums-nisse... ha ha

  Ha en bra dag!
  Kram Patricia

  SvaraRadera
 4. Way to go!!! Mer hagel åt skräniga oduglingar!
  Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Ha ha.....jag skrattar så jag döööör....
  hahahaha.....
  Nej flåt...ska inte skratta mer....
  Det där är ju faktiskt inte kul alls....är badrumskillen inte klok???
  Vet han inte vem han har att göra med??

  Hur går det nu då???
  Blir det klart i tid??
  Skatan...har du fått fatt på den än??
  fniss....

  Ha en härlig dag...ut o andas solsken!!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 6. *aaaasgaaarv*!!!!!!!!!!!!!!
  Finns fällor till skator, och du vet kommandoran fastnade ju i varggropen? din hantverkare kanske behöver smaka på den meducinen med??
  På dom bara!!!

  SvaraRadera
 7. *asg* F´låt, men kan inte låta bli att skratta. Nu väntar jag bara på löpsedlar med DUBBELMORD på Skata och Hantverkare av DUBBELÖRN :-)
  Kära nån, jag skulle inte vilja vara i dina skor just nu, haha.

  SvaraRadera
 8. Oj, sicken dramatik där i Sörmland!
  Kan ändå inte låta bli att skratta!!
  Det riktigt osar ju om bloggen!!!

  Sikta ordentligt!
  kram
  Lisa

  SvaraRadera
 9. Vill bara ge dig en stor kram och säga att ta djupa andetag och andas lugnt o fint. Det ordnar sig ,allt kommer att bli bra.
  Kjam ewa

  SvaraRadera
 10. Hoppsan...här osar det hett!
  Jag håller på dig vet du...både när det gäller skator och badrumskillen;-)

  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 11. Har inte hittat luftpistolen än, men så snart jag gör det så kommer jag bäjbi. Här ska skjutas skatjävlar!

  SvaraRadera
 12. Huka er badrumsgubbar!!!! Kärringen laddar om!!!!

  Vi skrattar åt allt detta nästa gång vi ses!!! Det löser sig! Om inte annat kommer ni inte att få brist på samtalsämnen under studentfirandet!!!

  Jag har fått två kommentarer från dig, inget fel som det verkar...

  Kramar på dig!

  SvaraRadera
 13. Jag instämmer med "trollmor" här ovan ... men kan samtidigr inte låta bli att le åt eländet ... men som jag skrev tidigare ... ni kommer inte att glömma bort hur det var när sonen tog studenten, tro mig!!!

  Kramar Christina

  SvaraRadera
 14. Åh jistandes då...den skatan måste ha varit med om något traumatiskt...Här tog de bort trädet där skatorna hade sitt bo...de håller på och bygger tvärs över gatan och i måndags grävde de bort hela trädet...Ett sånt liv det blev...
  Lösgående badrumssnubbar har jag sett men antar att de går säkert här?

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 15. Näää - nu är det läge att tyckasyndomdigjättemycket!! Hoppas du kan skjuta f-nskapet, men ta nu inte med fönsterrrutan på samma gång!! Håller tummarna för er att han känner sig hotad och sticker av egen fri vilja. Kramar

  SvaraRadera
 16. Jisse skit och f-n ser att det ryker ända hit, undrade bara vad det var tills nu.
  Har du fått en skatsörlänning på halsen. Natten till ena ungens dop så sket en måsj&%¤l ner hela köksfönstret plus på balkonggolv och räcke och 39 graders feber hade jag huva.
  Hoppas att skatan fattar vad som är på G och flaxar iväg.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 17. Att skjuta kråkor och annat är aldrig fel. Hoppas att du vet att fågelskit betyder tur. Kram Kristina

  SvaraRadera
 18. Jag har varit in och läst ditt inlägg om skatf-n x antal gånger nu... och jag skrattar varje evigaste gång, och tycks bara se en osande dubbelörn som springer omkring med hagelbössan och jagar eländet... du är bara för härlig!! Skatjagande eller inte - du är bara så bäst!
  Å så fort jag ser en skata i parken så tänker jag på dig... äsch, nu blev det lite fel... jag menar ju förstås inte att du skulle ha några drag åt det hållet... du vet vad jag menar... jag ser dig ju bara med hagelbössan!!

  Varm kram... och hoppas skatf-n har gett sig iväg nu, eller att du har fått korn på´n...

  SvaraRadera
 19. Här har vi en kråkj--l som är alldeles galen. Den sitter på balkongen och attackerar sedan balkongfönstret. Den har tydligen gett sig den på att den ska kunna pressa sig genom glaset. Förra året var den lika galen, men då attackerade den ett köksfönster. Kråkan lockar fram den allra värsta sidan av mig!!

  SvaraRadera
 20. Tänker lite då och nu på dig, ska du veta, och undrar hur du har det med skator, badrumsrenoverare och annat oknytt? Behöver jag ta med en proffessionell arbetskamrat och göra hembesök?
  Kram från hon i grannstaden

  SvaraRadera
 21. Ja, skator är inte kul. Särskilt när de "beter sig"... Maken brukar kalla dem för släktingar till mig; skata som skata. :D Inget illa ment dock (tror jag).

  Tack för annonstipset - jag ska slå en pling i morgon och se om jag får tag på henne!

  Kraaam!

  SvaraRadera
 22. jag kan inte låta bli att skratta ! Herregud vilket tempo det råder hos dig nu ! kom ihåg att ANDAS också !

  SvaraRadera
 23. Men kära vän? Vad ÄR det som tagit åt dig? Hagelbössa och skatfanar? Du skulle väl sitta på altanen och sörpla rosévin och stajla badrum och blåsa ballonger?
  Skatan är uppenbarligen full. Eller så är han ensam. Tänk om han letar efter en kärlek?? Tänk om han har flugit vilse? Tänk oda tankar. Och skicka INTE bössan till Mona. Oavsett de mutor hon kommer att erbjuda. ALLTSÅ. Jag har två vänner som vill skjuta fåglar? Herregud. Det blir skottsäker väst nästa gång vi ses ;)

  SvaraRadera
 24. Andas:-)


  Å så en helgkram till dig!

  SvaraRadera
 25. Jag tycker synd om dig, man kan få psykbryt för mindre. Har man redan en hantverkare som höjt blodtrycket så behövs det inte en galen pippi på det... Trevlig helg i alla fall! Stor kram Mita

  SvaraRadera
 26. Lever du? Eller lever skatf*n?

  SvaraRadera
 27. Jag tycker så mycket mycket om dig... inte bara för att du gör så tokiga och helt underbara post-i-lådan-saker, utan för att du har ett sådant underbart hjärta, en så härlig humor, och för att du smittar så mycket med din livsglädje!!

  Tack underbaraste Dubbelörn... och hoppas allt blir bra ikväll!

  Varm varm goaste kram till dig...

  SvaraRadera
 28. Haha! Lilltanten

  SvaraRadera
 29. Jag kan inte låta bli att skratta...... vilken "spänning" du har i lugna vardagen...!!!!!!!!! ALLT ORDNAR SIG....till slut..och alla era gäster kommer att trivas hos er HUR det än ser ut... fixa god mat och dryck....låt resten vara!!!!!!! Det finns alldeles för många välorganiserade hem och människor......... nej, det är LIVET (precis som du har det nu) som gör både människor och hem TRIVSAMMA OCH LEVANDE!!!!!! (skjut inte för mycket bara...hihihi)
  STORA VARMA KRAMAR fr C

  SvaraRadera
 30. Arma krake som om det inte var nog med allt annat som ska fixas och så få en skata på halsen. Skjut på jag hoppas att du träffar. Kram

  SvaraRadera
 31. Bara inne o skickar en kram o hoppas badrumssubben är klar......för hans skull...;)

  SvaraRadera
 32. Hur har du det? Finns några överlevande hos er? Döda skator riskerar man kanske att stöta på om man skulle ha vägarna förbi. Hur är det med rörkrökaren...?

  SvaraRadera
 33. Har ju inte hunnit läsa här på länge så jag uppdaterar mig.

  Stackars stackars "örnis" ja du har full upp kan jag se...å så en j***a skatf*n på det...

  Tänk att allt händer samtidigt! När man bara vill göra klar och fint till sonens stora dag.

  Varm kram

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.