tisdag, juni 01, 2010

Utflyktsmål i sommar...

En utflykt med barnen, inte alls långt från Stockholm bara dryga timmen med bil eller tåg, det kanske kan vara Parken Zoo i Eskilstuna.

Djurparkerna har ändrats under åren. Från att ha varit enbart en plats, dit man gick för att se annorlunda och exotiska djur - har de idag en mycket större och viktigare roll. Djurparkerna och däribland Parken Zoo arbetar hårt för att bromsa förlusten av biologisk mångfald.

Parken Zoo har förutom en spännande djurpark och ett utomhusbad, även en trevlig nöjespark för barn upp till 10 år.


Har ni tur kanske ni träffar på en toppenkille som arbetar där som attraktionsförare. En kille som är supertrevlig och som dessutom är kanonfin med barnen. Vem det är?! säger ingenting... *lermamman*

12 kommentarer:

 1. Vi funderar på att åka dit eventuellt. Lite närmre än kolmården för oss i sthlm. :)

  SvaraRadera
 2. Låter som ett trevligt ställe om några år,än är barnbarnet nog för litet.

  Kram och ha det skönt i solen nu, Birgitta

  SvaraRadera
 3. Ha-ha! Den stolta modern har talat! Men visst - jag håller med dej - djurparker numera har ju en annan roll, som tur är!
  Säkert ett bra tips för alla barnfamiljer!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Kanske är det den däringa killen som bor i en drängstuga!?!

  SvaraRadera
 5. Sv. ränktuksrappen????

  Regndukstrappen??? :o

  SvaraRadera
 6. Ännu en stolt moder ser jag. Underbart. Mina döttrar är lite stora för nöjesparken men om det blir tråkigt i sommar ska jag ändå ta fasta på Ditt tips och göra en utflykt till Parken. Vi var där någon sommar när barnen var mindre. Jag minns att det var lyckat.

  SvaraRadera
 7. Det kan ju inte vara sonen! ;)

  SvaraRadera
 8. Har inte kikat in på så länge till dig...

  Massor av kramar i alla fall!!

  SvaraRadera
 9. Den bästa reklam jag sett....... ibland är det inte läge att skrika ut att min lilla goa unge jobbar där eller där. Gillar ditt tankesätt. Tänkte på honom när vi gick förbi högvakten, skrattade lite för mig själv tänk att man tänker på någon man inte känner och jag kunde känna med dig när vi såg vaktavlösningen. Ha en skön Lördag!
  Kramis:)

  SvaraRadera
 10. Klart att du är bra! Always!!!!

  SvaraRadera
 11. Ååååh....Parken Zoo är så rolig och bra! Förra sommaren tog jag med mig dottern och hennes kompis dit. Vi fick en underbar dag! Alla djuren var populära och i det lilla nöjesfältet var det INGA köer alls till någonting, tjejerna njöööööt! Avslutade dagen med dom fina badbassängerna som finns i anslutning till parken.
  Vi ska absolut dit i år igen och då ska jag kika på alla manliga attraktionsförare;) Hoppas han får en bra sommar i parken!!!!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 12. Trodde först att det var en tävling som du var med i och att de större orden ingick i den. Men så var det ju nått ännu roligare.
  Sonens sommar jobb!! Och en stolt mamma :). Hoppas att han får en riktigt bra sommar där!

  Kram

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.