onsdag, oktober 06, 2010

Lite färdigställanden...

Relaxrummet i bastun är ej längre furufult, utan gnistrande ljust, d v s vitt. Vilken förändring!Kära mannens bror har varit på besök hos oss och som vanligt försöker vi (d v s jag) se till att han håller sig sysselsatt under sin s k semester. Fönstret som vi specialbeställt till basturelaxen levererades därför mycket lägligt. Förra helgen kom därmed det efterlängtade stora fönstret på plats och det blev kanonbra. Ljuset i relaxen blev fantastiskt, för att inte tala om utsikten.Nu ska vi se om vi hinner med att måla huset innan det riktiga höstrusket kommer. Vill att huset ska smälta in i omgivningen och därför kommer nog byggnaden att bli mörkgrå med ljusare grått runt fönster och dörr.

Just idag känns både höstrusket och t o m vintern väldigt nära. Det är fruktansvärt grått och det blåser småspik här utanför, precis som det har gjort hela veckan.

12 kommentarer:

 1. Å, vilken härlig liten oas ni har byggt! Och vilken utsikt sen, där skulle jag haft en skrivarlya! Här är det också grått och blåsigt, ingen promenad idag. Brrrr... Kram!

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att fönstret kom så lägligt!!:) Ja, det gäller att sysselsätta folk så de inte får tråkigt!!

  Det relaxrummet blir säkert ljuvligt och med DEN utsikten! JIsses du, ni kommer väl att bosätta er där sen - i bastun alltså!!!

  Låter jättesnyggt med grått - naturligt och vackert!
  Ja, höststormarna verkar ha börjat! Blåser som attan här i Sthlm i dag!
  Håll i hatten!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Du tänker då på allt och alla...så bra att din makes bror slipper gå sysslolös på sin semester...han är en lycklig man hör jag...
  Flott blir det dessutom och tänk att sitta där senare när vinterstormarna far fram och bara njuta i värmen...det du...
  Här är höstigt men rätt behaglig temperatur...gårdagen bjöd på sol från en klar himmel men idag är det grått...jag är ledig idag o ska ta mig till biblioteket om en stund...lilla svärmor behöver nya cd-böcker...
  Ha det nu gott!

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 4. Vilken bra ide att måla bastun vit. Så fräscht. Det kanske man skulle ta en funderare på att göra nu när jag fått mitt hus :-)

  SvaraRadera
 5. Vad ni måste längta efter att få lov att sätta er där inne i värmen och bara njuta av den fantastiska utsikten!

  SvaraRadera
 6. Glömde säga att du har en award att hämta hos mig! :)

  SvaraRadera
 7. Helt rätta takterna att utnyttja släktingarna, det gör vi med när vi får chans... hi hi.

  Ser helt underbart ut, kommer att bli superfint när det blir klart!!

  usch ja, här är det höstrusk med och har blåst småjäklar...brrrr

  Kram Patricia

  SvaraRadera
 8. Nämen åååååhåhåhååå
  Så fint!
  O grått komemr ju bli toppen!
  O vitt inuti...kan man tänka sig.....;)

  det kommer alltså vara där man ska banka på när man kommer till dig nästa gång!!! Dte är väl där du kommer sitta o trycka för jämnan!!

  Ha en mysig helg!
  kraaaam Katarina

  SvaraRadera
 9. Så fantastiskt fint det blir! Det är bra att du har pli på karlarna i ditt liv!

  Kan du fredag 22 oktober? :)

  SvaraRadera
 10. Vilket häftigt relaxhus det blir. Fönstret ser jättespännande ut, Försöker föreställa mig känslan.... Önskar dig en underbar helg. Kram.

  SvaraRadera
 11. Åh va Ni kommer att njuta i ert relaxhus! Jag vet....... har ett grått hus med vedeldad bastu och relax rum. Vi nyttjar hset året om och som pricken över I är att slänga sig i sjön efter ett härligt bastubad! Lycka till med ert relaxhus!
  Ha en fortsatt skön söndag!

  Kram Eva-Lis & Zaga

  SvaraRadera
 12. Så underbart med den vackra utsikten, färgvalen, allt!! Så inspirerande att få följa er väg i bygget. Kan känna känslan av att få till detta underbara bygge och invigningen blir säkert en minnesvärd dag/kväll för hela familjen.

  En del av mig skulle så gärna vilja bo på samma sätt som ni, maken vill det verkligen. Men jag vågar inte riktigt släppa taget....

  Varma kramar

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.