onsdag, februari 02, 2011

Chill och vårfeeling...

Om det hänt någe'?! Me' dressingroomet?!

Näää, int' ska man stress' int'... Vi har istället chillat och tagit det lite lugnt...*gääässssp*. Men målarfärg till väggar och golv är inhandlat.

Istället för att planera piffet på övre plan, har jag fyndat nya superreakuddar till soffan i vardagsrummet. Tänk att kuddar kan göra en sådan skillnad. Enligt hundarna är de också helt förträffliga myskuddar. Himmel så somliga sover gott på dem.

Pssst... Kuddarna kommer fr Åhléns ;)

Medan vi relaxat har vi hunnit revidera hela garderobsinredningen. Revidering av planer är ju väldigt vanligt när det gäller oss. Nu blir det ingen PAX från IKEA utan det blir enkla klädstångsattiraljer från ELFA, för ren upphängning av kläder. Byråer och skoförvaring kommer dock att bli IKEA.

Har för övrigt fullt upp med planering för min käras "fyllajämntrymmafältetvillintefira" i april. Det lutar nog åt en resa till Frankrike och Languedoc igen. Har hittat urmysiga hus för den ev flyktveckan. Vi får väl se om det även sker revidering av dessa planer...

Trots att det bara är början av februari, har vi vårfeeling hos oss. Idag skiner solen, kanske bara en 5 cm snö kvar på åkrarna och så här ser det ut:

16 kommentarer:

  1. Haha.....va rolig du är!!

    åå lilla Molly...fniss...så där ligger Sally också...
    Å kuddarna sååå fina!
    Jag är på jakt efter lila kuddar till tv-rummet....fniss...det slutar alltid med att jag konstaterar att det är fel lila....porr-lila....*skratt*
    Jag vill ha den där lila som du har!! Var har du fyndat dem??....nä låt mig gissa...hmmm...
    kan det va hos teres???

    Kram o ha en mysig chilldag!
    Katarina

    SvaraRadera
  2. Vilka ljuvlig vårfina kuddar du har hittat! Jag kan tro att de är populära hos hundarna också!

    Jaha- revidering, sa du! Klart man måste ompröva idéer! Det låter smart med klädhängarna!

    Så skönt att drömma om en Frankrike-resa! Men så vårlikt och fint det har blivit - man ser ju den gröna gräsmattan också! Åh, så skönt!
    Vårfeeling är det här också - idag skiner ju solen! Nu börjar man ju märka att det blivit betydligt ljusare och nu går det snabbt!
    Ha en fin dag!
    Kram
    Lisa

    SvaraRadera
  3. Vad vårigt det är hos dig. Både ute och inne! Kuddarna var jättefina. En av dem du visar har jag också fyndat på åhléns.

    SvaraRadera
  4. Du är skön du! Kommer du på något bättre så satsar du på det-perfekt metod!!!

    Just nu skulle jag också kunna sova mycket skönt på dina fina kuddar! Är de från Himla?

    SvaraRadera
  5. Ha en mysig onsdagskväll.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  6. Åh, vilka underbara kuddar. De ger verkligen vårkänsla. Vad roligt att du hittade några som du gillade... Jag tycker det verkar sunt att revidera planerna innan man börjat med projektet. Det är många som genomför halva projektet först och sedan ångrar sig. Det verkar vara en mycket sämre metod. Jag är övertygad om att ni kommer att få det jättefint när du reviderat klart.

    SvaraRadera
  7. Himmel, så snyggt med dina kuddar! Härliga våriga färger och jag kan tänka mig att voffsingarna njuter när de får ligga där! Så där brukar Elvis också ligga och jag tycker inte det ser så skönt ut.
    Det låter bra att ni tänker till och inte stressar fram någonting. Jag tycker själva planeringen innan är bland det roligaste och sen är ju slutpiffet kul förstås! Det där emellan är ju ganska rörigt... Vi har ändrat planer för övervåningen flera gånger men nu känns det som vi har hittat rätt planlösning.Vi kommer att riva så gott som alla väggar och börja om på nytt,det ska bli spännande.
    Här har det varit sjukstuga ganska länge nu, jag kvicknade till ganska snabbt men käre mannen har varit däckad i en vecka.
    Vi kan väl höras om en ny träff längre fram?
    Ha det bäst.
    Kram, Carina

    SvaraRadera
  8. Jätte fina kuddar! Verkligen vårlikt!
    Vi har haft några riktigt fina vårdagar då jag och hundarna njutit av långa promenader på sjön, men i dag är det storm, töa och riktigt halt.
    Visst är det härligt att vi går mot ljusare tider? Man kan verkligen se hur dagarna blir längre för varje vecka.

    Må så gott!

    Kram Eva-Lis & Zaga

    SvaraRadera
  9. Härligt med fredag, härligt med ljuset, skit med alla isfläckar.

    SvaraRadera
  10. Vad hände med de som du inhandlade när vi träffades i Eskilstuna? Fast de skulle kanske vara till något annat rum.
    Jag vill också dra igång ett ombyggnadsprojekt men känner hela tiden makens motvilja ;o
    Efter att yngsta sonen flyttat hemifrån så har mina planer varit att vi ska flytta tillbaka till vårt utsprungliga sovrum på övervåningen samt att vi ska göra om i vårt tvrum även detta här uppe. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ... eller ...!!?

    Kram
    Christina

    PS
    Hoppas mailen slutar att ramla in, jag har tagit bort min kontaktlista från Hotmail nu och försökt avsluta kontot.

    SvaraRadera
  11. Men du - så oändligt skönt att höra! Du menar alltså att han kommer att tystna en smula med åren? Just nu tjatar han på som värsta skatan. Han upprepar om och om igen. Om jag säger NEJ så ler han och säger "ja". Om och om igen. Det värsta är att han påminner lite om Ove i solsidan. Han struntar BLANKT i vad vi säger. Han bara ler och ger det svar han tycker passar honom och ser till att saker och ting sker i en riktning han gillar...älskade skitunge ;)

    Sov gott!

    a

    SvaraRadera
  12. Åh det låter som om det är prima liv hos Dig igen!!! Vad gott...o varför stressa när man kan ta det lugnt och njuta av livet...
    Kuddar är kul och de gör mycket för trivseln...Här råder någon form av krigföring runt kuddarna och de byter hela tiden plats allt efter att olika personer använt sofforna...Jag har två som jag håller extra kära och jag får smått panik när de flyttat på sig...bryskt blir det återförda till "sin" plats...dvs i den hörnan som jag brukar sitta i.
    Så du ska fira i år - jag har tre år kvar men funderar redan på hur det ska gå till...suck...Blir troligen en flykt för min del också...Å du...April är snart!!!
    Ha de nu så Gott och ta det lugnt!

    Kramar från Malin

    SvaraRadera
  13. Kuddar gör verkligen stor skillnad! Det blev jättesnyggt med kuddarna och filten och hunden var en trevlig detalj! ;)

    SvaraRadera
  14. Hej
    Nu drar vi igång årets vårteckensutmaning, hoppas att du vill vara med igen. Gå in på länken och följ instruktionerna. VI har fått lite respons från media, och det kommer säkert att bli många som följer utmaningen i år.
    http://humlebacken.blogg.se/2011/february/varteckensutmaning-2011-startar-den-28-feb.html

    kram

    Viveka på Humlebacken

    SvaraRadera
  15. Skönt att vintern börjar dra sig tillbaka och att man kan se barmarken.

    Fullt upp i huset är det också serjag. Bra revideringar ni gör! Allt som förbättrar och underlättar är bra, sen finns det ju alltid saker som ändå behövs. tex byrå för viss förvaring. Lycka till med projektet.

    Flyktresan låter finfin. Hoppas du kan sy ihop den också.

    Stor kram från en bättre Eleonora

    SvaraRadera
  16. Sv. Ja, ja, jag fick läsa igenom materialet om Röv-Moa senare! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.