måndag, april 11, 2011

Underbar vecka...

Har haft en helt fantastisk vecka! Känns som jag fått ändan ur och mängder har blivit gjort här hemma.

Veckan avslutades med att jag i torsdags kväll, mötte upp min gamla "bästis" från högstadietiden. Förra året i maj träffades vi för första gången sedan dryga 30 år! Nu var hon här i krokarna på utbildning och vi passade på att få två dagar av massor med prat och skratt. Hon hade mängder av minnen om våra tokigheter. Sånt som jag antagligen förträngt under åren. Mycket var nog av den graden, att det fortsatt får vara locket på. Men roligt hade vi...

Våren kommer med stormsteg. Nu blommar både blå- och vitsippor i backen. Scillan slår ut och färgar gräset blått. Löjtnantshjärtan och pioner skjuter i höjden. Även grannens bikupor har vaknat till liv. Känns som de borde skänka oss en och annan burk honung, eftersom det ändå är vi som utfordrar dem.

I övrigt har det varit trädgårdsarbete i helg, bl a rensning av rabatter och lite utplantering.
13 kommentarer:

 1. Javisst, är det många ljuvligheter nu, det som vi väntat på så länge och vips så är den här, våren.....för oss här i Dalarna går det jättefort från vinter tlil vår, för snabbt för mitt tycke, jag vill det ska ta längre tid så man får uppleva mer. Men helgen som varit här verkligen bjudit på mycket trevligt.

  Kul att få besök av en gammal skolkompis, mycket har man glömt, men mycket kommer man ihåg och somt vill man inte kännas vid kanske.

  Så härliga vårbilder, tänk nu går det undan, kramar och ha en fin vårvecka. Birgitta

  SvaraRadera
 2. Många söta vårblommor nu!

  Kul att träffa vänner från skoltiden och prata både nytt och gammalt.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vad mycket fina vårblommor! Det är så härligt nu när allt börja växa och blomma! Vad mysigt att träffa en "gammal" vän!

  SvaraRadera
 4. Det känns som om energin återvänder med ljuset. Det är efterlängtat och underbart. Vilka bedårande vårblommor. Hoppas solen fortsätter att stråla på dig. Kram.

  SvaraRadera
 5. Å, sippisar i massor! Jag har inte sett några i backarna ännu. I dag är det kallt! Vill ha värme nu..

  SvaraRadera
 6. Det är vår nu och himmel så glad jag är...får tokfnatt i bland och skulle helst vilja hoppas runt och tjoa av lycka...har dock behärskat mig en aning...
  Jag hoppas att det blir soligt nu i helgen också för det finns massor att hugga tag i där ute...idag har jag mestadels vilat mig och det enda jag tagit mig för är att koka fisksoppa då ena dottern kom med en beställning av detta...mumsigt värre är det!
  Ha det nu så gott!

  Kramar från Malin

  SvaraRadera
 7. Sv. Både och min kära Watson, både och!!!

  Två dagar av varje mao.

  SvaraRadera
 8. O vad vi kan vara glada att våren har gjort sitt intåg. Och du kan bara glad som har varit duktig och fått så mycket nyttigt gjort!!
  Ha nu en skön helg.
  Kram vännen
  Eleonors

  SvaraRadera
 9. Hej Så härligt du har det...och nu är det verkligen vår! Underbart! Jag är dessutom ledig.... ännu härligare! Ska verkligen bli underbart! Kvällarna är ju ljuvliga med fågelsång och ljust länge! Skickar en stor vår-kram! fr C

  SvaraRadera
 10. Vår...Det är bra härligt nu!

  SvaraRadera
 11. Det låter härligt det! Det är så fint med alla vårtecken. Ha en riktigt bra påskhelg!

  SvaraRadera
 12. Va i hela friden, har jag missat ditt inlägg .. =D

  Va kul att träffa gammal skol-vän.. =)

  Ser att det händer en del i din trädgård med, nu går det undan .. =)

  GLAD PÅSK!
  Kram Patricia

  SvaraRadera
 13. Vi njuter allt vad vi kan! Önskar Dig en riktigt GLAD PÅSK!!

  Eva-Lis & Zaga

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.