måndag, mars 12, 2012

Ä.N.T.L.I.G.E.N!!....

Dagens mail skickade lyckorysningar genom kroppen! Mina böner har äntligen blivit hörda! My dream has come true!

Svaret med kontonummer och andra detaljer, skickade jag naturligtvis med vändande mail. Stackars Jane har nog använt sig av google-translate, men det gick ändå bra att förstå texten...

Hantverkarna ska bokas! Alla projekt kommer att fullföljas och vi bokar visningar på drömhus i Frankrike. För nu ska även huset i Languedoc köpas!

Lyckan är fullkomlig!!!... eller... ;)

'från Miss Jane Kamara.

Abidjan, Cote d'Ivoire.
Västafrika.
käraste
Det är ett nöje att skriva till dig efter behandling, eftersom jag inte kan ha möjlighet att se dig ansikte mot ansikte, först, vänligen jag behöver din hjälp. Jag är miss Jane Kamara. den enda dottern sen mr Kamara, från Elfenbenskusten. (Jag är 22years ålder.) Min far var en skuld kakao och guld köpman i Abidjan Elfenbenskusten före sin tidiga död. efter hans affärsresa till Tunisien, att nagociate på kakao och guld verksamhet han ville investera i Tunisien, en vecka efter att han kom tillbaka från Tunisien, misslyckas han sjuk och dog fem dagar efter i ett privat sjukhus. på den trogna eftermiddagen didn'tt jag vet att min far skulle lämna mig när jag hade tidigare förlorat min mamma när jag var ett barn, men innan han gav upp andan, det var som om han visste att han skulle dö . han är min far, (maj hans själ vila i perfekt takt) kallade han mig till hans säng sidan och berättade att han deponerade summan av ($ 6,700,000.00) sex miljoner sjuhundra tusen dollar på en bank här i Elfenbenskusten.

att pengarna var tänkt för hans kakao och guld affärer han ville etablera sig i Tunisien, enligt min far han deponerade pengarna i en fast avräkningskonto använda mitt namn som de närmast anhöriga, instruerade han mig att söka efter en pålitlig och förtroende värdig samarbetspartner för mitt liv investering i tid utomlands. Nu har jag lyckats lokalisera inlåning dokument och den bank där pengarna finns här i Abidjan, Elfenbenskusten. på grund av krig i mitt land Elfenbenskusten., jag söker nu för din hjälp för att hjälpa mig föra dessa pengar ut från mitt land Elfenbenskusten ditt konto utomlands så att vi skulle investera det i ett meningsfullt och lukrativa affärer i ditt land eftersom det är mitt enda hopp i livet. Jag är villig att erbjuda dig 15% av fondens totala om bara du kan hjälpa mig ur min nuvarande predicame.

Jag söker din hjälp på följande sätt:
(1.) För att ge ett bankkonto där pengarna kan överföras till.
(2.) Att ordna för mig att komma över till ditt land efter den framgångsrika överföring av dessa pengar till ditt konto, att komma och främja min utbildning.
(3.) För att hjälpa investera dessa pengar i en lönsam verksamhet eftersom jag är bara 22yrs ålder och vet inte mycket om affärer.
(4) att sponsra mig föra dessa pengar in på ditt konto,
(5). Jag vill att du lovar mig att du inte kommer att förråda mig efter pengarna hamnar i ditt konto.

det värsta av det är att min morbror försöker döda mig över pengarna, eftersom jag vägrade att lämna honom de handlingar som ingår dessa pengar har han sålt alla mina fars landade egenskaper inklusive hans bilar som rättmätiga tillhör mig och nu vill han mig att lämna över bank dokument av min far i min ägo som jag vägrade. Nu sa han att han kommer att ha dessa pengar med alla medel, även om det innebär att döda mig, så på grund av detta kopplat med den politiska krisen i vårt land nu, sprang jag hemifrån och gömmer sig i ett hotell, i väntan på när pengarna kommer att vara överförs så att jag kan lämna landet för min safty.

kan du svara mig så att jag kommer att ge dig mer information.

Tack och vara välsigna.
Med vänlig hälsning
Jane

21 kommentarer:

 1. Grattis! Jag förstår att Du är jublande glad idag. Jag vet hur det känns. Jag fick ju ett arv från en okänd släkting i Amerika för en tid sedan. Ja, pengarna har inte kommit än men de är på väg och jag tror att det är nära nu.

  Vad härligt med huset i Frankrike. Kommer Du att fortsätta blogga därifrån? Jag skulle så gärna komma och hälsa på Dig där.

  Och i övrigt kan man glädjas åt att det börjar bli riktigt varmt och vårlikt ute.

  Många kramar, Jenny

  SvaraRadera
 2. Hoppsan! Stackars lilla Jane. Hoppas du håller hårt i alla kontonummer du har...

  SvaraRadera
 3. Ja, så glad du måste vara! Vilket lyft och lyckan ler mot er!
  Ååååh, så kul!!!:))))

  Ser fram emot en inbjudan sen när husaffären är klar!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Ja, det låter verkligen helt underbart det där. Grattis till alla pengar!
  Tänk som det gå för vissa i livet. Stackars lilla Jane. Ha!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Minsann, minsann.... Sådana pengar har då aldrig jag erbjudits men Mr Wong från.. Hong Kong tror jag det var, erbjöd mig äktenskap mot kontonummer. Jojomen!

  PS. Jag TRODDE faktiskt ni skulle köpa hus i Frankrike först...!

  SvaraRadera
 6. Hm, lilla Jane heter förstås Mr John Doe och jag undrar hur många som svarar med konto nr?

  Men huset i Languedoc....kan ni inte köpa ett till oss också? ;0)

  Stor kram

  SvaraRadera
 7. Men så härligt! Tänk att bli ekonomiskt oberoende bara så där.

  SvaraRadera
 8. Älskade vännen!
  Du skrämde mig lite faktiskt. I en mikrosekund hann jag tänka NEJJJJJJJ hon går väl inte på sådant.
  Pust!
  Typiskt dig om jag tänker efter.
  Hoppas du får svar.
  Jag kan bli skogstokig på sådant. Minns ju att Jenny också råkade "illa" ut för ett tag sedan.
  En man ringde min gamla far och erbjöd honom sin hjälp med datorn som krånglat. Fars dator fungerade utmärkt så han tackade vänligt men bestämt nej tack men , tänk om......
  Grrrrr. I dag har jag druckit mitt eftermiddagskaffe i solstolen på altanen. Solen skiner gumman.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 9. Det är fantastiskt att läsa ett sådant mejl - jag klickar alltid bort alla sådana direkt utan att läsa. Så uppfinningsrikt!

  Jag vet faktiskt en bloggvän som gick på att hon hade vunnit en massa dollar i USA. Hon sansade sig i sista sekunden dock. Hos mig är det mest barnbidrag i tio år framåt som erbjuds då och då...

  SvaraRadera
 10. Vad härligt det låter vännen! Verkar dock som det tar ett tag innan pengarna kommer, har fått flertal liknande och jag bara väntar o väntar. Men det är underbart att få känna sig utvald!
  Ha en fortsatt skön vårvecka!
  Kram, kram Carina

  SvaraRadera
 11. HAHA! Ett tag trodde jag att du menade allvar med att skicka dina uppgifter och blev lite svettig :) Leane

  SvaraRadera
 12. Stackars Jane! ;) Vilken tur att hon funnit en vän i örnen!

  SvaraRadera
 13. Va? Jag fattar NADA! Värsta sagan alltså. Hur har du kunnat kolla upp allt? Eller tror du bara på allt??

  SvaraRadera
 14. Vilken lycka !!! Drömma kan man väl alltid.
  Fantasin är oändlig !

  Det är rätt facinerande att läsa dessa brev.
  kram

  SvaraRadera
 15. Visst är det underbart! ;)
  kram

  SvaraRadera
 16. Tack för ditt svar! Inte trodde jag för ett ögonblick på det här brevet, men var misstänksam mot att du kanske hade gått på det. Du lär så övertygad i mina ögon/öron. För sisådär 30 år sedan var Nigeria-folk fantastiska på att skicka ut dylika brev till företag och tigga - det kunde komma flera i veckan

  Men kul om ni skaffar Frankrike hus på egen hand, det är väl något att satsa på när ni nu älskar såväl landet som mat och dryck därifrån.

  Trevlig helg. Kram
  Eleonora

  SvaraRadera
 17. Kul att EK kan roa lite runt om här i Sverige! :)

  Är fortfarande förvånad över att folk faktiskt går på dessa bluffmail för det finns de som gör det, tyvärr..

  kram

  SvaraRadera
 18. Tack för din omtänksamhet!

  Vad underbart att få åka söderut igen. Tjatar på maken att vi ska göra en resa dit ner igen till eftersommaren ... som förra året. Just nu orkar jag inte planera för något så stort även fast viljan finns, tro mig, skulle gärna lämna allt ett tag och bara "vara".

  Vad säger du om att träffas igen framöver? Tycker det skulle vara skoj. Fundera på det o hör av dig.

  Kram C

  SvaraRadera
 19. Haha! Ja, tänk så många vinnare vi är egentligen. Hur ska Janes pengar räcka till alla?

  Men första raderna skrämde mig lite ... Hehe.

  PS. Man måste bara älska Google Translate.

  SvaraRadera
 20. Ja, välkomna till Frankrike så småningom. Med eller utan Janes hjälp:-)

  SvaraRadera
 21. Fick exakt samma mejl från en tjej som kallade sig Signora Konate... Jag skulle gissa att hon försöker lura andra människor...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.