fredag, april 17, 2015

Vi närmar oss slutet...

I veckan var mäklaren här för att få all information inför försäljningen. Det har blivit en veckas förskjutning och det är vi bara glada för. Man tror till en början att det bara är lite småkrafs som ska fixas, men det blir mer jobb än man trott. Nu har vi två helger på oss att färdigställa allt innan fotograferingen 27-28 april. Den veckan kommer även huset ut på nätet och visning blir söndag 17 maj.

Jag är helt slut, är tvungen att ta power naps på dagarna. Vet inte om det är min obefintliga stresshantering som kickar in. Grejar inte att hålla detta höga tempo hela vägen. Tufft är det för min kära man som får dra det tunga lasset. Men min "krasch in i väggen" har satt sina spår, jag blir aldrig den jag varit. Och stress funkar inte för mig... Jag sover och sover... Idag var jag med min käras bil till verkstaden i Nyköping. På hemväg höll jag på att somna vid ratten, var tvungen att ha fläkten med kall luft rakt i ansiktet för att hålla mig vaken. Har numera också en burk med energidryck i bilen...

Eftersom min man arbetar, blir det jag som får köra och uträtta ärenden, handla hem alla grejer, ringa och fixa, hålla reda på allt. Det blir för mycket... Men det är bara att acceptera att man inte är på topp längre. Jag behöver mer pauser och mer tupplurar för att orka...

Har även hunnit fylla jämnt i veckan, vilket var en mer positiv händelse än jag föreställt mig. Faktiskt! ;) Blev uppvaktad med blommor och överraskningar från bästa sonen, vänner och grannar. Glädjetårar och skratt, precis som det ska vara på en födelsedag, Ser nu framemot spadagspresenten med bästa grannvännerna. Den dagen kommer att uppskattas alldeles oerhört när denna hysteriska fas är över.

Längtar också att få komma iväg med min kära för en avkopplande helg när huset är sålt.


Fler finns här som också är helt slut...

4 kommentarer:

 1. Ta hand om er nu och se till att unna dig dina power naps! Molly och Tilda ser ut att ha fattat galoppen;)

  SvaraRadera
 2. Så söt och så vackra blomster bilder
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Määh!!
  Hallå där.. varför har du inte sagt att du börjat blogga igen..;)??

  Ni är ju så duktiga så hälften vore nog och ååååjag kan tänka mig att ni kommer njuta av storstan ett tag.
  Låter rätt mysigt med en två och färre prylar. Inget gräs att klippa och inget hus att måla...
  Ha en toppendag i dag nu och sov du med gott samvete!
  Kraaam Katarina

  SvaraRadera
 4. Att ni jobbat båda två till max har jag minsann förstått när jag läst på FB. Kanske kan man tycka att ni tagit er vatten över huvudet men jag vet hur det är när man är samvetsgrann och noga - allt måste bli perfekt. Ni har med all säkerhet höjt värdet på er gård avsevärt! Och jag vet ju att ni tänker framåt - mot la France vad det lider och då minsann blir det fest och ledigt varje dag. Men det är nog bra om ni försöker komma in i litet vilopaus redan nu. Sedan återstår ju flytten vad det lider och er installation i stora staden.

  Koppla nu av litet och ha det gott. Många vårkramar från
  Eleonora

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.