tisdag, januari 30, 2007

En nystart måhända...


Ska se om ett bloggande kan ge mig en struktur i vardagen...

En underbar dag här ute, -5 o en sol som försiktigt kikar fram. Snön gnistrar så där ljuvligt. Fåglarna samlas runt fågelbordet och det är faktiskt fascinerande att följa dem från fönstret. Har nog aldrig sett så många fåglar samlade samtidigt. I helg gjorde mannen en snabbräkning och uppskattade till ett hundratal fåglar runt bordet och i trädet.

Idag så fick jag uppleva det negativa med att bo i eget hus. Vaknade i morse av att belysningen såg lite mysko ut i vissa rum, väckte självklart mannen som fick problemlösning till uppgift 0510 på morgonen... Det visade sig att en av huvudsäkringarna hade gått, det åtgärdades men sedan upptäckte vi att vattentrycket inte var så bra. Enl mannen så trodde han det hängde ihop med säkringen och så åkte han till jobbet i Stockholm. Tänkte inte mer på det ända tills grannen ringer från sitt jobb och berättar att de knappt hade något vatten i morse. Jag lovar försöka jaga tredje grannen. Vi delar brunn med två andra grannar och elen till brunnen går på vår mätare så därför påverkar vår huvudsäkring själva pumpen.

Fick tack och lov tag på tredje grannen som bor och arbetar med sitt lantbruk här ute så han lovade komma och kolla upp pumpen under förmiddagen. Sitter fortfarande och väntar... Hoppas det fixar sig enkelt så att bara en omstart behövs. Men det blir inget mer kaffe nu på förmiddagen i alla fall.

2 kommentarer:

  1. Tack för hjälpen Åsa!!! Det är inte alltid så lätt att få allt att funka fr start... ;)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.