onsdag, februari 14, 2007

En rörig dag...

Det har varit mycket köra bil både idag och i går. Tisdag var det Strängnäs och väntan på sonens enda lektion. Turligt nog så har en ny heminredningsbutik öppnat där. Helt i den stil som jag älskar. Smått och gott för alla plånböcker, lite fint till egna hemmet och toppenbra gå-borts- och födelsedagspresenter. Trevligt att ha funnit en ny butik att kika in i under mina besök i staden.

Idag blev det köra sonen till bussen sedan lite senare köra mannen till Flen och tåget. Hem äta lite lunch och sedan återigen hämta sonen vid bussen. Nu tänker jag inte röra mig ur fläcken!

Jag och sonen är ensamma ikväll. Mannen har åkt ner till Göteborg och kommer tillbaka i morgon eftermiddag. Helt otroligt vad fort man åker ner med X2000, 2,5 tim så är han mitt i stan, slipper transport till och från flygplats. Men något som förvånade mig var att tågbiljetten var dyrare än flyget. Hade han tagit flyget så hade biljetten blivit 250kr billigare...hmmm.

Ikväll så blir det lite mysa med sonen. Vi passar på att äta mat som mannen inte förstår att uppskatta... till sonens stora förvåning. Risotto älskar vi båda men det gör absolut inte mannen. Så självklart frossar vi i denna rätt i kväll *s*

Försöker planera in lite resor framöver. Inte bara min visit till huvudstaden nästa vecka utan har även bokat hotell i Malmö i april.

Det finns ju ibland något bra med alla dessa medlemsskap i olika butiker, åtminstone med medlemskapet i Coop Forum. Handlar man för vissa summor så får man en hotellpremie. Den ger dig 2 nätter/2 personer för 1298kr i hela Norden. Har man tur så kan man få ett lyxhotell bokat för 2 nätter. Jag lyckades med den bedriften nu och fick ett 5-stjärnigt lyxhotell i Malmö. Besöket i sig är av det mindre trevliga slaget men samtidigt ett måste, för när vänner behöver en som mest då åker man ner...dessutom så är det hennes födelsedag...

3 kommentarer:

 1. Risotto som ä'r så gott!!!
  Har ett superrecept med Karl Johan i nånstans.
  Väldigt vad du varit ute o åkt då.
  Jag tänker åka ända till Malmköping i morgon.......
  Vi får väl ta en hunddate nån dag.

  SvaraRadera
 2. Sådan tur med hotellet i Malmö även om jag vet att besöket inte är ett "glädjebesök".

  Hur blev risotton? Hoppas ni njöt ordentligt! =)

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera
 3. Joho, jag har visst varit i skogen!
  Senast idag.
  Men då fick jag koppel på mej. Mötte Björn som släpade stooor pinne (läs träd) efter traktorn. Jag fick inte jaga den, taskigt!
  Alla mina mysiga pölar är ju frusna.
  Men nu ska det ju bli milt då lär ni höra mej igen.
  Hoppas vi ses

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.