onsdag, februari 07, 2007

Måste bara få visa er...Så här otroligt vackert kan det vara här! Snön gnistrade som den var beströdd av diamanter. Knarr under skorna... lyckan är fullkomlig! Solen var nog mer vitaktig men gav ändå värme och mitt humör var definitivt sommarsolgul *s*

Har varit in en sväng till köpingen, haft en pratstund i min favoritbutik Mitt Rum. Min man tycker att jag ensam inte behöver se till att hennes verksamhet går ihop. Jag förstår inte vad han försöker insinuera... Var även tvärs över gatan för att höra om hon tygaffären hade förslag om var jag kan finna mangelduk. Vårt hus och magasin innehöll diverse saker när vi flyttade hit, bl a en gammal mangel. Hade nu planer på att ta fram den och mangla mina dukar men upptäckte då att själva mangelduken saknades. Så var letar man efter en sådan?? Turligt nog så var innehavarens mamma på plats och hon trodde hon kunde luska reda på detta. Nu är det bara att sitta och vänta på telefonsamtalet så jag får börja mangla.

Promenaden gav en riktig energikick så nu är det städning som gäller!

7 kommentarer:

 1. Har varit på spionrunda.
  Vet var ni bor nu.
  Kom på att det finns än ännu närmare väg genom skogen.
  Såg era tassavtryck och kände lukten av er på vägen
  Pinkade lite revir så ni vet att jag varit där.

  SvaraRadera
 2. Hej Mate. Så fint du skriver! Får världens hemlängtan.
  Kram /Anni

  SvaraRadera
 3. Du behöver inte ensam se till att det går ihop i affären. Jag var också in där i måndags. Tänkte skriva om det på bloggen, men det får bli en annan kväll.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tjohooo! Jag får äntligen skriva en kommentar! Jättefin blog fröken DubbelÖrn. Så kul att se de jättefina bilderna. Man får en klump i halsen och vill bara åka hem. Kul att få lära känna dig bättre gumman :).
  Kramisar
  Sous

  SvaraRadera
 5. Sous o Anni: Så glad jag blir att ni också hittat mig. Jag kan skicka den vintriga bilden till dig också Sous (Anni har redan fått den)så kan du ha den som skrivbordsunderlägg. Den kanske har lite kylande effekt på er, spec du Anni i aussie-hettan ;)

  Förstår att ni kan känna hemlängtan för när vi har såna dagar som igår då är vintern helt underbar... men jag kan också längta efter er värme fast då enbart i korta perioder *s*
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Anki: Ska ta o lugna mannen att det är fler som supportar "Mitt Rum" ;)

  SvaraRadera
 7. Hej på dig! Härligt att ni har så bra affärer i er lilla stad och extra kul att de är så hjälpsamma. Precis som man föreställer sig att det ska vara på landet. =)

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.