torsdag, mars 29, 2007

Det ger resultat...

Fantastiskt av vår kommun!! Det ger tydligen resultat när man mailar kritik och förslag till kommunen... och inte ger sig. Jag, envisheten personifierad, skrev tidigare om knepigheter med busstidtabellen här ute på landet. Tyckte att jag kunde komma med berättigad kritik som nyinflyttad, genom att kommunen marknadsför sig speciellt till stockholmarna och vill få fler att flytta hit ut.

Detta mail fick jag idag fr kommunen ang linje 337 fr Strängnäs kl 1545:

"Det går åt rätt håll! Kommunstyrelsens arbetsutskott har beslutat att genom tillköp av den efterfrågade turen förbättra busstrafiken mellan Strängnäs och Malmköping.
Nästa steg: Länstrafiken skriver ett förslag till kontrakt med kommunen. Om det inte dyker upp några överraskande siffror (pris) ser jag inga problem med trafikstart efter sommarlovet 2007. Jag hör av mig igen när kontraktet är påskrivet, förhoppningsvis senast runt 15/4."

Nästa vinter ser betydligt ljusare ut!!! Inget mörkerväntande för sonen i skogen... och betydligt fler elever kan pendla till skolan och slipper därmed bli inackorderade.

Vilken dag!!! Sonen och jag börjar småfira redan idag och skålar i cider när beslutet är taget!

11 kommentarer:

 1. Bra jobbat! Ibland så är inte ALLA myndigheter jobbiga och förstoppade, ibland. By the way hästarna har åkt till strängnäs... Du kan väl vinka till dem om du åker förbi med bussen nån gång : )

  SvaraRadera
 2. Bra att du sa det där om våren, hade inte tänkt på det. Hästarna älskar ju när gräset börjar spira.
  Bamsekram till dig!

  SvaraRadera
 3. Oj vad skoj! Det gäller att inte ge sig!

  Många kramar från Lotta

  SvaraRadera
 4. Tack, vännen! Ja, men kommer du förbi får du säga till. Vet ju inte hur damen ser ut.:-)
  Puss

  SvaraRadera
 5. Grattis till växthuset - där var jag snabb va!

  SvaraRadera
 6. wow! En kommun som kan vara flexibel! De växer inte på trän vill jag tala om... trots att jag jobbar i en sådan själv.

  SvaraRadera
 7. Otroligt! Fast kanske inte så otroligt om jag förstått vidden av din envishet rätt. Malmköping kan vara glada åt sin nya invånare!

  SvaraRadera
 8. Vad härligt! Grattis! MAn är inte så obetydlig och liten som privatperson som man (jag) tror!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 9. Grattis till dig & sonen! Det kan löna sig att vara lite påstridig! Jag önskar fler kunde vara det, trycka på lite mera, ha mera åsikter och mera civilkurage! Världen skulle kanske innhålla lite mera sunt förnuft då.., Ha en jättbra helg!! Mari.

  SvaraRadera
 10. Heja heja! Du är bäst!!! Klart de ändrar tidtabellen om du är framme med dina argument. =)

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.