torsdag, april 12, 2007

Bitar fr min dag...

Värmen är på väg... äntligen... +15, strålande sol. Gräsmattan är fortfarande blå av blommande scilla...
Sonen har påsklov... behöver jag säga något mer. Han har sovit till 1330 varje dag. Allt man ber honom om... så orkar han inte... han är så trött... oh guuud vad ni är jobbiga...ni bara tjatar och tjatar...skriker och gapar... osv. Sonens röstnivå är av den nivån så han behöver bara säga pip så går jag i taket!
Igår fick vi nog! Idag SKA han ta rätt på på de sista rishögarna och ta dem till högarna. Så efter mitt utbrott och sedan även pappas ännu värre utbrott så var han som ett "lamm" idag, gick upp direkt när jag väckte honom vid 1130. Ute och jobbar... vågar inte ens kommentera detta högt... sitter här uppe vid datorn och kikar ut... Sådana här stunder lever man för...*gapskratt*
Köpa sitt drömhus kan man, finna sitt paradis kan man också men grannar vet man inget om. Goda grannar ingår inte i paketet och tyvärr kan man heller inte köpa sådana. Har hört skräckexempel... Vi har inga grannar nära inpå oss men bakom vår lilla skogsbacke finns de. Vi är lyckligt lottade och har helt underbara grannar. Dessa våra underbara grannar kom över idag med denna härliga trådkorg innehållande fyra små zinkkrukor med örter...

14 kommentarer:

 1. Åh vad fint ni har det! Ska bara till Dalarna i sommar, annars hade jag självklart hälsat på. Skickar ett mejl till dig så så fort jag får en stund över (panik bloggar just nu). Vilka härliga grannar, vi har super gulliga "Pannsischar" överallt, men inga fina trådkorgar med örter än, hi,hi. Du, mitt växthus kommer imorrn!!!

  SvaraRadera
 2. Hej
  Vilket fint hus, påminner lite om mitt föräldrahem,faktiskt.
  Vad jag blir full i skratt...tänk att alla tonåringar är lika lata....stackarna....dom orkar ju ingenting.Men GRATTIS! ni lyckades i alla fall få honom ut i rishögen....och bildbevis och allt *fniss,fniss*
  Men, vilka gulliga grannar ni har. vilkan fin korg med örter.
  Ha det så skönt i värmen.

  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Oj så fint ni bor! Jag har haft turen att få jättefina grannar, vilket verkligen var tur för här är det tätt mellan husen. Här är ett genarationsbyte på gång, alla andra familjer på gatan är i 70-års åldern, så här är lugnt och skönt..

  SvaraRadera
 4. Å så härligt det såg ut ... jag skulle behöva lite lantluft tror jag ... är trött och hela tiden jäktad känns det som :P

  SvaraRadera
 5. Varför kallar du dig för dubbelörnen?

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara bilder! Känns som om vi har en bit kvar där jag bor... Riktigt längtar till att få gå lös med räfsan!

  SvaraRadera
 7. Jaaa... dubbelörnen är nog precis vad jag är o sonen är... men mannen är bara en enkelörn *gapskrattar*

  Kramar

  SvaraRadera
 8. PS Helena/Roomservice maila mig på dubbelörn@hotmail.com...

  SvaraRadera
 9. Blev sonen glad över bilden?

  SvaraRadera
 10. Klickar in mig på länkarna i tåget .. idén är inte så dum ändå .., hittar nya bloggare som man aldrig har hört talas om .., däribland din.

  Kul!
  Tack för titten.
  Elisabet.

  SvaraRadera
 11. Yes!
  Kommentarsrutan kom upp! Den har vägrat komma upp idagar hur jag än tryckt!!!
  Gud, vad vackert huset är!!!
  Gillar det jag läser. Utbrott! Härligt! Det ska till det ibland. Börjar dra ihop sig för ett utbrott mot 12-åringen...Men han "är det så synd om" så jag drar mig för det. Men jag står inte ut att se honom gå mellan dator, toa, kök många dagar till!!! Tur det är skola snart!!!
  Shorts! Hm! Jag ska hålla mig från utbrott! SHORTS!!! (10-åringen har kikat noga på sonen din-de har ju haft lite småkontakt...)
  Idag satte sig min mamma och pappa på tåget till Sörmland, Gnesta närmare bestämt...
  De får njuta av solen och värmen.
  Kul med goda grannar! Betyder mycket mer än man tror-iallafall om de INTE är goda grannar...vilket vi råkat ut för en gång. Vi bodde i idyllen men grannen vi delade hus med var förfärlig! Och då får det vara så mycket idyll det vill!
  Så ni har haft dubbeltur!!!
  Dubbelkram!!!

  SvaraRadera
 12. Vilka snälla grannar! Härliga vårbilder också!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 13. Ja, tjejer goda grannar är guld värda!

  Persilja: Ja, el tyvärr el vad jag ska säga.... det är shortsväder!!! Idag kl 1000 så hade vi +16 i skuggan... Sonen har däremot inte keps på sig trots vädret utan här är det stickad mössa som gäller...;)

  Anki: Vaddå gillar, paparazzi finns väl även här ute på landet...*fniss*

  Elisabet: Roligt med nya besökare

  Nu ska jag ut på gården o leda jobbet. Har fått ut inte bara mannen även sonen är igång... Hör o häpna... Undrens tid är ännu inte helt förbi!!!

  SvaraRadera
 14. Hej på dig! Kul med bildbevis på att ni fick igång sonen. *s*

  Ha det så bra!

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.