måndag, maj 07, 2007

Ett MMS fr Delfi


Nyss fick jag ett MMS fr sonen med denna underbara utsikt över dalgången och bergen... Gissa om jag är avis...ohhhhhhhh

13 kommentarer:

 1. Åhh, jag skulle gärna vara i Grekland nu! Hemmafruresa kanske?

  Hälsningar

  Bisse

  SvaraRadera
 2. Åååå....jag älskar Grekland!!!Har varit där ett antal gånger bla. på Egina dit jag läste att din son skulle också.Jätte gullig liten ö!
  Ha det gott.Kram!

  SvaraRadera
 3. jisses, där skulle jag må bra....

  SvaraRadera
 4. Åh va härligt, värmen slår emot. Åh vad jag längtar efter riktig sommarvärme att tina upp en frusen benmärg med. Jag lever - lite körigt bara. Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, jag blir också jätteavis!! Och avis på att din man är lika ointresserad av sport som du ;)

  SvaraRadera
 6. Ok, där skulle jag vilja vara. :-)

  SvaraRadera
 7. Vilka härlig bild från Grekland! Avis? Jo, jag med.... Mari.

  SvaraRadera
 8. Det är många år sedan jag besökte den grekiska övärlden och där finns mycket kvar i det landet jag skulle vilja uppleva. Så jag är också avis....

  Tusen tack för rara ord....

  SvaraRadera
 9. Ser helt underbart ut! Min pappa bor i italien och har en liknande utsikt från sin terass. Där kan man verkligen sitta och njuta i timvis om kvällarna.

  Synd bara, att man kommer iväg så sällan.

  Hoppas allt flyter på med växthuset också! Har varit ute på nätet och kikat lite. Men jag kommer ju aldrig till skott på vilket jag ska ha! Men det SKA bli av i år :)

  SvaraRadera
 10. Jag blir också avis!! Fantastisk utsikt och vilken fantastisk upplevelse för honom.

  SvaraRadera
 11. Varför fanns inte sådana här gymnasier när jag gick i skola??!! Resan blir ju moroten på läsåret o de växer säkert enormt under resan... De är ju nu de ska ha roligt!

  Hundbiten: Italien är också så vackert. Vi är faktiskt nöjda med växthuset;) Det var nog mer jag som upplevde besvären. Mannen tyckte det gick som på räls med enstaka egna lösnignar. Så slå till bara...

  SvaraRadera
 12. Säg till din man att kirskål är bra för potensen så kanske han vill äta pajen :=) Näää, jag vet inte vad den har för medicinska egenskaper,kirskålen....men pajen var faktiskt god och både min sambo och min svärfar tog om ...TVÅ ggr!
  Kram

  SvaraRadera
 13. Clara: Ska berätta vad du skrivit o om att de dina tom tagit om 2 ggr.... Tror inte det hjälper... Han spyr galla bara han ser dem där ute. Han har bestämt att hålla dem borta fr örtagården o grönsakslandet. Resten får väl härja fritt... Han kämpar!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.