onsdag, maj 09, 2007

Onsdag en lyckosam dag...

Denna vecka har varit fylld av nya intryck, personer, enorma hus och loppisfynd!!

Har för första gången träffat två bloggisar denna vecka . Helena fr Roomservice igår på lunch. Inga problem att hitta samtalsämnen där inte, mycket trevligt och massor med skratt!

Idag träffade jag Lady Stalker och det var ännu en fullträff! Lika i tanke och tycke ;). Hon tog mig med till några av hennes fyndställen och gissa om jag var glad över det. Första stället vi sprang in på hade just det skåpet jag var ute efter. För endast 250kr fick jag ett vackert linneskåp, ska hämta den i veckan. Tyvärr så har jag och Ladyn samma smak så här gällde först till kvarn. Nästa blev bara ett "nästan fynd", en gammal liten välvd byrå. Så söt och så otroligt billig 60kr!!! Men så hann Ladyn snabbare ut ur vänster kurvan i lokalen och fick syn på den först. Vi bestämde att om byrån inte passade där hon tänkt den då skulle jag få den. Jag följde med henne hem som smakråd och jag önskade så att jag kunde ljuga och säga "Nej, den ser gräslig ut, den passar inte alls in här, man noterar genast skillnaden i träslag mellan bordet och byrån". Men tyvärr, den passade perfekt och höjden var rätt, ja, allt var bara så rätt. Det var tyvärr bara att bita ihop och glädjas åt att jag åtminstone var först på mitt linneskåp *skrattar*.

Kommer absolut att springa på fler fyndställen tillsammans och jag får väl bara hoppas att hon snart fyllt sitt hus... så jag också hinner få fler möbler till vårt hem.

Känner mig så otroligt glad och nöjd med härliga bloggiskontakter och underbara loppisfynd!

23 kommentarer:

 1. Hmm, i framtiden.... Jag är ju faktiskt lite funktionshindrad så tillsammans med såna sprintar som er så borde ju jag få handikapp... hihihi....

  SvaraRadera
 2. Maria: Kände nog att jag också hade behövt visst handikapp jämfört med Ladyn;. Lovar ge dig någon minut tillgodo *gapskratt*

  Vilket race vi har o se framemot!

  SvaraRadera
 3. Vilka fynd! Vilka superpriser, vilken lycka!!! Man törs väl aldrig fråga VAR detta var, kanhända det är hemligt ;) Mari.

  SvaraRadera
 4. Det låter härligt! Dels gott sällskap och sedan chanser till fynd. Bra kombination. Du ska se att nästa gång blir det din tur att fynda!

  Hälsningar

  Bisse

  SvaraRadera
 5. Va kul att hitta sina bloggkompisar som gillar samma sak och göra loppisutflykter som ger sådan utdelning, jag har också fyndat idag, två trädgårdsstolar i min "trötta" gröna färg för 30 kr st! Även lite blomburkar. Lycka till med fortsättningen, det är verkligen kul. Risken är att man samlar på sig lite för mycket?

  SvaraRadera
 6. Vad kul att träffa bloggkompisar och dessutom köra loppisrace med dem...osis att du missade byrån!
  Men, men vad är en bal på slottet...:=)
  Ett linneskåp är ALLTID bra att ha ....fråga Clara!
  Kram och tack för ett roligt inlägg!

  SvaraRadera
 7. Åh vad du verkar ha haft det trevligt.
  Träffa bloggisar och sen gå på loppis och hitta såna fynd, vilken lycka!!
  Jag älskar att gå på loppisar och fynda men här är det ju så svårt att hitta något till rätt pris. Blir betydligt lättare när man utanför stan en bit.
  Jag kanske får gå med dig en *vacker dag* och fynda.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hej !Och tack för att du kikat in hos mig !Jag är ofta in hos dig ska du veta,men eftersom jag är så pass ny i bloggvärlden så har jag inte lämnat någon kommentar hos dig tidigare.Lyckliga du som gjorde såna fynd.Och jag blir så imponerad av hur roligt och flytande du skriver !!Du måste bara fota dina fynd så att vi får se.Kul att träffa andra bloggare sådär,kände ni varandra sen tidigare eller?Ojj vilket långt brev detta blev..Kram Anette
  P.s Jag länkar dig på min sida nu !

  SvaraRadera
 9. Du är ju för härlig du:

  Ja, jag säger bara ...stackars er som fått vänta på era hjärtan.
  Men de kommer, jag lovar.
  Nu väntar jag bara på en leverans med varor så jag kan sätta igång igen.

  Nästa vecka ska vi börja ställa iordning för loppisen.
  Märka varor och allt...
  Puss Stina

  SvaraRadera
 10. NÄMEN WOW! Å vad kul! Och Helena som är så mjuk och härlig och rar!! Och Lady S ... som jag snart måste träffa ... hon har sagt att vi ska sitta på hennes altan och dricka ... vin ... var det väl?

  SvaraRadera
 11. Vad kul att träffa bloggvänner coh att de var lika trevliga irl!

  SvaraRadera
 12. Men du är ju för go du!...som vanligt!

  Ska strax lägga in min dagbädd. Puss

  SvaraRadera
 13. Hej igen ,jag bor inte i en Norrbottens gård, men huset är gammalt och rött o vitt,ska lägga ut foton på det sen,men jag vill att det ska vara solsken och lite grönt ute då jag fotar ..Kram Anette

  SvaraRadera
 14. Kul att göra slag i saken och verkligen träffas! Inte bara prata om det... har funderat på det några gånger, i början av bloggfasen kände det konstigt men nu tror jag det skulle vara roligt.

  SvaraRadera
 15. Det kunde sluta dramatiskt ju. Två kvinnor och en byrå... hm hm hm. Nästan som material till en deckare.

  Härligt läsning.

  SvaraRadera
 16. Men snälla....håll oss inte på halster VAR???? Är ju galen i loppisar

  SvaraRadera
 17. Hej igen,nu kan du se en bild på vårt hus på min sida..Kram

  SvaraRadera
 18. Trevlig helg önskar Mari med hopp om lite sol & värme...

  SvaraRadera
 19. Haha! Jag skrattar gott åt din underbara redogörelse för vår onsdag! Jag kanske ska ordna en kurs i "loppisorientering"? (*Gapskrattar*)

  Men du - linneskåået var fantastiskt och ju mer jag tänker på det, desto mer avis blir JAG!

  På min blogg utmanar jag nu alla bloggvänner att skriva om goda grannar!

  SvaraRadera
 20. Vad trevligt det låter....vi får väl se linneskåpet sen hoppas jag =)
  Ha nu en trevlig helg!Kram!

  SvaraRadera
 21. Åhhh vad kul att du hade det bra - har tänkt på dig ska du veta i mitt överdjävliga läge på jobbet. Skönt att tänka på ngt trevligt istället. Hör där, måste hälsa på Ladyn hon ska få lotsa runt mig också.

  Varm kram till dig vännen - tack för att du kom och för att du tog iniativet i min intensiva och röriga värld. Du behövs.

  Helena

  SvaraRadera
 22. Skrev ju fel: SKÅPET menar jag, men det fattar väl alla ... :-)

  SvaraRadera
 23. Vad kul med bloggträff!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.