lördag, oktober 20, 2007

Från koja...


Notera kombon av fondtapetens djupröda flammande leverfärg tillsammans med den blågrå flammande tapeten på resterande väggar... Oslagbar och säkert helt unik ;).

Mot slott...

9 kommentarer:

 1. Mmm, vad sugen jag blev på levergryta.... ;)

  Keep up det goda arbetet(alt.arbetsledningen)!!

  Kram.

  SvaraRadera
 2. Det känns bra att veta att arbetet utförs under kompetent ledning ;)! Det blir säkert bra resultat och känner jag er rätt så står sovrummet klart redan till sovdags, eller?!?

  SvaraRadera
 3. Tror nog att du skulla kalla min vackra fondvägg för leverfärg också... men det äääär det inte på den, sådetså, den är mörkröd! :D

  Tycker inte alls att fondväggen var så anskrämlig, men jag har ju inte sett den live. Men jag kan faktiskt hålla med om att den kanske inte passar i en karljohansgård på landet. ;)

  Kramar, Sofia

  SvaraRadera
 4. Bara ett förtydligande...Nu var det ju inte jag som benämnde denna fondtapet som hackad-rå-lever, utan Roomservice Helena ;)

  SvaraRadera
 5. Ju mer jag tittar, desto mer olik min tapet är den. *fniss* Och jag har ju vita väggar till, inte grå. *fnissar lite till*

  SvaraRadera
 6. Å just det, flammiga tapeter är jag allergisk mot, därför målar jag helst. Omtalade fondvägg i sovrummet är iaf tapetserad, men den är från Duros kollektion "Enfärgade easy up" så den är riktigt enfärgad utan varken flammor, penseldrag eller svamperier eller nåt annat störande moment på tapeten. :D

  SvaraRadera
 7. Det var mig en mörk fondvägg!
  Blir nog snyggt med en ljusare vägg där i stället!

  Kram Caroline

  SvaraRadera
 8. Jaha så ser det alltså ut. Det blir säkert fint, sämre kan det ju inte bli i alla fall. Haha. Lycka till - ser fram emot resultatet.
  Sov så gott och kram

  SvaraRadera
 9. Haha! Tro det eller ej, men dotterns sovrum i vårt radhus såg exakt likadant ut när vi flyttade hit för ett år sedan! Och inte bara det - under den röda och grå färgen på väggarna fanns det strukturtapet, där något snille smällt upp en 30-40 cm bred _slät_ bård mitt på väggen! Så snyggt så...eller inte. Men nu håller jag äntligen på att åtgärda eländet, tack och lov :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.