torsdag, oktober 18, 2007

Ja, ja, ja...

Det kommer bilder! Ni kommer att få bilderna fr vårt sovrum. Nu släpper jag alla skammens murar...*skrattar*. I helg börjar renoveringen och bilder ska tas före av denna leverfondvägg, rå leverfondvägg... *fniss*.

Idag kom en bil fr huvudstaden med bl a en supergo Ester. Har haft en mysig dag med trevligt besök. Hoppas både mor och dotter har fyllt lungorna med lantluft och sinnet med vackra vyer. Fast det där med att vara ett retreat, som mamman trodde sig komma till, var nog en total missuppfattning. Tystnad... ja den finns nog här ute... men tyst vad gäller samtal... *fnissar*...Ikväll får jag besök upp i från norr, någonstans fr Ume-trakten ;). Den enda släkting som jag har kontakt med och som jag också delat alla mina barndomssomrar med. Har inte träffat henne på flera år så det ska bli extraroligt att ses. Hon är på kurs i huvudstaden och passar då på att besöka mig och se paradiset som jag skryter om *skrattar*.

26 kommentarer:

 1. Är hemskt nyfiken på före-bilderna, vill bara nämna det liksom lite i förbigående sådär. *Fniss*.
  Ester ser ut att vara en pigg liten ärta med bus i blick. Kul för dig att få visa upp ditt/vårt vackra Sörmland för en Ume-bo.
  Kramkram från Annette

  SvaraRadera
 2. Om du har tid mitt i all leverborttagning så har du en utmaning hos mig :)

  SvaraRadera
 3. Jag undrar jag undrar om denna leverfärg... Tankarna går osökt till den av mig valda fondväggen i mitt sovrum. Kallas den också leverfärg tro? *gråter en skvätt*

  Näää, jag tycker iaf att jag har en mörkröd fondvägg som jag verkligen gillar. :)

  Det ska bli spännande att se före och efterbilder! Jag har just nu några "pågår-bilder" i min blogg, från mitt nuvarande projekt.

  Kram, Sofia

  SvaraRadera
 4. Vilket charmtroll du har där i trappan!! Roligt med besök, hoppas att det blev lyckat!!! Väntar med spänning på förebilderna....hi hi...Kram!

  SvaraRadera
 5. En sån liten gullunge! Förstår att du blev glad åt så trevligt besök. Hon ser ut att vara 2 år, stämmer det? Lycka till nu med sovrummet. Det är så härligt att göra förändringar i hemmet. Jag har ju nyss avslutat mitt köksprojekt och dessförinnan var det hall och matrum. Sedan väntar sovrum och gästrum. I morgon blir det troligtvis kameraköp. så snart kan jag visa bilder. Stor kram och som sagt Lycka Till på lördag.

  SvaraRadera
 6. den som lever får se :)
  Vad då, det var väl för den snygga hackat levertapeten du köpte kåken?

  SvaraRadera
 7. Men tusse snutt vicken going!!!
  Ha, ska bli kul att få se lever rummet!!
  Det värsta är att eftersom jag utmanade mig själv nu när du ska piska igång ditt sovrum måste jag ju kliva upp i den där chef stolen och piska på mig själv...Nu måste ju vårt rum också bli klart ju.

  Ha en härlig fredag!
  Kram

  SvaraRadera
 8. "Släktbesök från Ume"... nu känner jag mig lite som en liten avundsjuk skolflicka... för vad det skulle ha varit roligt att fått vara denna släkting som kom på besök!!
  Men jag måste ju inse att någon skolflicka är jag då rakt inte längre.. och inte någon släkting heller.. så jag väntar tills den dagen det kanske dyker upp ett gyllene tillfälle att besöka det vackra paradiset utanför Malmköping!!

  En kram till dig med all min värme..alltid!

  SvaraRadera
 9. Åhh vad nyfiken jag blir nu på att få se ert sovrum..före och efter !!

  Så roligt med norrlands besök...ni har nog mycket att snacka igen..fniss...
  Ha det så bra Kram Anette

  SvaraRadera
 10. Ser framemot "förebilden" och givetvis "efterbilden" också.

  SvaraRadera
 11. Tack vännen för din gästfrihet och tack för trappträningen :-)

  Den berömda leverfärgen, som roomservice skriver *snygga hackat levertapeten* den har jag nu sett och fram med kameran på en gång och dokumentera.

  Hoppas att du har ett bra besök, det blev en Norrlandsdag för dig igår.

  Stor kram till dig från Ester och mig.

  SvaraRadera
 12. Det känns som att föväntningarna på leverfärgen är enorma, så jag hoppas att du lever(jösses, vad vitsig jag är!)upp till dem!

  Nej, att ta Kraljohangården för ett retreat á la klosterstämning känns svårt, men väl ett retreat där man känner sig sprängdfylld av gapskratt när man åker hem. Hoppas släktingkvällen blev god och att det hittades både dit och hem!

  SvaraRadera
 13. ha ha...vad knasig du är!!!
  Jag kan också sitta och le en hel kväll bara för att jag flyttat en ljusstake......mannen ser inte ens om jag satt upp nya gardiner....

  Sovrummet är ju påbörjat så jag såg nog eg. chansen att pressa mig själv till att göra färdigt.
  Måla möbler igen.....
  Det ska verkligen bli kul att få se ditt lever rum...hi hi...

  Sen är jag helt övertygad om att jag skulle tassa runt hos dig också och spana på en massa fint....jag vet ju att du bla. har några snygga zinklådor.....skrattar...

  Din trapp skulle jag vilja ha.
  Det första jag skulle göra för 6 år sedan då vi flyttade hit var att ta bort färgen på trappstegen...hmmm....den är fortfarande kvar fast 5 nyanser skitigare..
  Ha en trevlig helg!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 14. Jaaa, bilder vill jag se!!! Hoppas att det går bra i helgen nu då men arbetsledaren uppfyller väl sina funktioner och kommer med delrapporter här förstår jag *skrattar*

  kramar

  SvaraRadera
 15. Ska bli spännande att få se "leverfärgen" denna spännande nyans ni har därhemma...
  Annars så låter det som om livet bibblar på och att glädjen spritter i kroppen...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 16. Som tack för all rolig läsning och stor inspiration erbjuder country-dreams.se alla bloggare 10 % rabatt på en vara under en dag, den 20/10. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller ej beställningsvaror.
  Vid din beställning anger du under "meddelande till säljaren" ditt bloggnamn samt vilken vara du vill ha till rabatterat pris.
  Välkommen in.

  Mvh Jessica/country dreams

  www.country-dreams.se

  SvaraRadera
 17. Så härligt med långväga besök! barndomsvänner är speciella! Många gånger så börjar men där man slutade, det känns som om ingen tid har gått. Är det så för er?? Trevlig helg!

  Kram

  SvaraRadera
 18. Vilken liten gullunge som sitter där i din trappa, hon verkar vara alert och med på noterna.

  SvaraRadera
 19. härligt med en härlig dag i gottgott sällskap!!

  Skrev just till mamman att det var välan knasigt att tro att det skulle vara ngn sorts retreat-tystnad där ute med dig... moahahaha...

  Ha en bra (sovrumsarbetar)helg!!!

  Kram.

  SvaraRadera
 20. Åh så spännande! Var i M-ing i dag och kollade efter en dubbelörn men såg nog ingen. ;-) Lunchade på värdshuset, vilken fantastisk inredning! Det var inte bara 60-tal utan 50-tal, härligt. Finns inte många sådana ställen kvar, ombyggda och moderniserade som de är de flesta. Köpte en blomma på Fåret och åkte sedan vidare. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 21. Tittut!!
  Skickar en liten fredagshälsning!
  Vilken söt bild på den lille i trappan!
  Ha´det gott!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 22. *schhhh*
  du får intge avslöja för mycket om mitt tornedalsursprung när det gäller bakning och matlagning...
  jag har ju frysen full av sju sorters kakor och massor med rieska och älgkött och en halv gris och renhorn och... vad var det mer man skulle ha?
  ha nu en underbar helg med familjen. hur gick det med paketet som du hade beställt, blev det bra?
  kram

  SvaraRadera
 23. Hej!
  Enligt rykten så har jag fått till mig att vissa brüdar känner sig behövande av kurs i saker som bakning bl a.
  Mitt företag "Flisans bak smakar bra" kan möjligtvis erbjuda helgkurser i detta ämne.
  Låter detta intressant? Kontakta mig för mer info.

  SvaraRadera
 24. Godmorgon!!! Nu börjar väntan här *skratt* nu vill jag ha lite förebilder så du inte hinner förvanska något till det bättre *fnissar* så kom igen nu workleader, nu tickar klockan *skrattar*....

  Nu kör jag igång!!!

  Kramar

  SvaraRadera
 25. Godmorgon på dig min vackraste vän!

  Hoppas du/ni har sovit gott.. och att dagen blir fylld med...ja, en början på en ny sängkammare kanske?

  Lyxade till det igår och köpte "Elle Interiör", och där tipsar man om hur man kan förnya sitt sovrum..! Jag har inte hunnit läsa den än - men det brukar ju alltid finnas något att dregla över i dessa tidningar..!

  Från E till E.. går en varm kram!

  SvaraRadera
 26. 10:de och allt därefter funkar jättebra för mig - bara bestäm nåt! Nu kanske Flisan ev noterar detta här så kan vi dela på ansvaret för att hålla reda på virrtanten kanske ;)? Alltså 10 går bra, och framåt med *go, du är*!

  Tror jag måste studera trappen din närmare nästa gång och se hur ni löst den. Har inte tänkt på det tidigare men ser ju nu på bilden. Kan vara av vikt att jag som projektledare (jag är inte ens arbetsledare efetrsom inget händer här hemma rent konkret)inhämtar planer som kan förevisas utföraren ;).

  Hm, du Esters mamma -renhorn i frysen...he,he...renhorn har jag hört många intressanta teorier kring dess effekt ;)!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.