måndag, februari 18, 2008

Ska-bara...

Tack och lov att man inte är med och varken vet eller ser allt... ;)


Nu är inte min artroskopi av det större slaget utan de ska in i mitt knä och troligtvis frisera till min menisk. Litet orörlig blir man efter det och helst ska man nog inte heller ut på ensamma skogspromenader *ler*.

Försöker ta tag i vardagssysslorna men det går lite trögt idag. Förstår inte varför, men måndagar blir liksom inte som andra dagar. Leker istället med kameran och testar olika funktioner. Ser inte bättre ut än att denna dag blir en sådan där "Ska-bara-dag..."

Skabaravisa mitt nytagna foto ;) Persikekvistarna som nu börjat blomma...

7 kommentarer:

 1. Så vackert det är med kvistar från fruktträd. Jag brukar också knipsa av lite för att få njuta innan det är dags på riktigt.
  Var rädd om dig!
  Kram Randi

  SvaraRadera
 2. Oh jag älskar kvístar... brukar plocka på mig lite då och då...Idag hade vi folk här som klippte våra äppelträd... snodde in lite kvistar... så vackert så vackert du fotat
  ha det gott vännen!
  A-C

  SvaraRadera
 3. Jag är glad att det är några år kvar till den där djärva cyklingen. Har sonen inte några armbågsskydd? Ajaj! Dina bilder och din ort är förknippade med mitt namn. Snyggt!
  Kram...*skratt*

  SvaraRadera
 4. Men, åh, så vackert! Vår, vår! Antar att du är nöjd med kameran?!

  Och det är väl härligt att få vara lite som Alfons Åberg, och säga "ska bara" ibland! Jag var också sån i morse. Skulle gå och träna, men skulle "bara" kolla mejlen, bara se lite morgon-tv (som jag aldrig gör annars), bara äta lite mer frukost ... Men sen kom jag i väg och tränade och var SÅ nöjd.

  Hoppas ingreppet går bra och att återhämtningstiden blir så kort som möjligt. Du får se det som en tusenmilaservice, innan du ska köra vidare ... Haha, nu får jag väl nåt hårt i huvudet!

  Natti, natti!

  SvaraRadera
 5. Min dag har också varit trög, ja alltså på jobbfronten, annars är det såå fantastiskt härligt ute! Det var nog det som distraherade, jag har också lattjat lite med kameran!
  Hoppas knäet blir bra så långpromenaderna kan fortsätta!
  Vårkramar till dig!
  Kicki

  SvaraRadera
 6. Persikokvistar, how nice! Jag måste nog ta in några också för ute dröjer det ett tag till. det blir svårt att skiljas från persikoträdet när vi flyttar.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.