tisdag, februari 12, 2008

Väskorna är hemma...

Ja, det är ju även kära mannen också *skrattar*.

Ni hade väl ändå inte trott att väskorna enbart fylldes av generösa gåvor till söta frun??!! Visst är min kära man ett underverk men även solen har sina fläckar... *ler*. Nä, jag känner min kära man tämligen väl så jag visste nog att han fyndat det mesta till sig själv. Vilket han definitivt hade gjort ;). Fast denna gång fick även sonen en rejäl "hög" med kläder och skor.

Jag fick min efterlängtade kamera och den är verkligen precis så bra som utlovats. Håller som bäst på att sätta mig in i alla funktioner och finesser. Lite annat smått och gott fanns i väskan till oss här hemma, samt mitt önskade dofta-gott. Även en söt fru på landet kan behöva lite väldoft när hon går på sin skogspromenad *gapskratt*.

Sonen hade premiär på sin första körlektion igår och det gick hur bra som helst. Vi har upptäckt att det bästa är nog om sonen får övningsköra lite basic på körskolan innan vi tar vid med träningen.

Satt med sonen i bilen här på gården och innan han ens hade backat ut bilen så var bråket i full gång. Det känns som vi borde kunna ta oss lite längre än till parkeringen när vi ska ut och övningsköra.Tror även det tar bättre, när en bilskolelärare säger att man ALLTID måste titta bakåt när man backar ;)

Efter första dubbellektionen så bådar det gott. Några dubbellektioner till och då ska nog sonen och jag komma lite längre nästa gång... *skrattar*

(Jag hetsig??!! Temperament??!!... Sådan mor, sådan... vaddå??!! *spärrar förvånat upp ögonen*)

29 kommentarer:

 1. Ja, det där med övningskörning är nog ett kapitel för sig. Jag körde bättre med pappa än med mamma. Hon var så orolig och rädd. Pappa var mycket lugnare så det gick bättre, men efter ett tag gick det bra med mamma också. VI har två år kvar innan första barnet ska börja. oj oj oj!

  SvaraRadera
 2. Bilderna du visar från din skogspromenad är ju jättefina och bra. Inte behövde du väl ny kamera? Men är man proffs så .... Vilken gullig man du har som kommer hem med hela nyinköpta väskan full med presenter!! Det hörs att ni har ett fint och härligt äktenskap och med massor med humor som ingrediens. Det är bra!

  Lycka till med körinstruktionerna - har själv lärt upp mina 2 barn ... men det var länge sedan. Bra är det i alla fall när ungdomarna kan ta sig fram själva med bil. Det underlättar ... plötsligt slipper man all hämtning och körning hit och dit.

  Ha det gott kära vän och stor kram

  SvaraRadera
 3. Skrattar så jag trillar av stolen...
  Uschanimej snart ska jag också börja övningsköra med dottern. Det kommer aldrig att gå väl. Det är verkligen sådan mor sådan dotter.
  Ingår det valium i teoripaketet?? Va? Ska man inte köra bil då? Jamen jag ska ju bara sitta bredvid *asg*
  Lycka till med fortsättningen :)

  SvaraRadera
 4. För mig var det helt omöjligt att övningsköra med min far, då för länge sedan...
  Sedan jag började övningsköra med döttrarna har jag blivit fasligt sjåpig oberoende av vem jag åker med. En dotter i hamn med körkort. Dotter två tränar som bäst. Lycka till !

  SvaraRadera
 5. Tittar in och lämnar en kram... en stor och varm sådan! De vackra raderna om tacksamhet... värmde mig!

  Tack vännen...

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha. jag kan definitivt inte se mig övingsköra med barnen om sisådär en 11 år.... Ev i en hyrbil *S* Eventuellt ; )

  SvaraRadera
 7. Osams vid övningskörning??????
  Jag måste komma från en ovanligt fridfull familj.
  Mamma övningskörde med mej, ingen osämja.
  Jag har övningskört med båda sönerna= ingen osämja!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 8. Nu minns jag stolpen i garaget som stod i vägen för sonen. Och reporna i bilens sida som jag fick som ett minne;)

  SvaraRadera
 9. Vad trevligt och skönt att m a n n e n har kommit hem *blink blink*

  Jag har redan nu bestämt att här skall icke övningsköras med några söner, det kan bara sluta på ett sätt!! *moahahahaha* Kommer att överlämna det med varm hand till kära maken och sönerna kommer att vara mig evigt tacksam för det *S*

  Nu sätter jag mig här och väntar på mästerfoton tagna med nya kameran :)

  Kramisar
  Fliset.

  SvaraRadera
 10. Nä, inget sportlov här ännu, först v.9. Men han tog en vecka till, serru *S*

  Kan tyvärr inte kommentera så mycket av melodifestivalen då jag inte såg och hörde alltför mycket och tur var väl dt *S*

  Kjam.

  SvaraRadera
 11. Vad kul med en ny kamera.Skönt väl att både väska och gubbe är hemma.
  Övningskörning det kan pröva ens nerver tro mig jag har genomlidit tre ungar.Men mest åkrädd är jag ändå med min man.hi hi.
  Nu ska jag packa ihop min dator och pallra mig på affären och köpa lite solkräm och schampo o sånt.
  Det känns helt fantastiskt att jag ska få vara ledig i hela 8 dagar det är rätt länge sedan.
  Hasta la vista
  kram ewa

  SvaraRadera
 12. Å herrrrrrrreguuuuuuuud. Jag har detta framför mig. Ja inte en man som kommer hem med presenter dåra. Men övningskörning :P Ack och ve.

  SvaraRadera
 13. Då kanske vi snart får se resultat med nya kamerakompisen!

  SvaraRadera
 14. Vilken snäll karl du har! Jag ska genast tipsa min om din blogg ;) Han är ju i el Stockholmo hela veckorna, men hittills har han inte kommit hem med en enda present till mig. Bara poliströjor till barnen... Jag då?

  SvaraRadera
 15. Jaha, så nu är väskan med tillhörande man hemma...eller om det var tvärtom! Helt rätt av mannen att kosta på sig ett rejält inköpsförråd åt sig själv! Och nu får du prova kameran så att vi får utvärdera bilderna med underverket (om tant nu lyckas få igång den...he,he).

  Ja, bevare mig väl för övningskörning! Sonen har fått ok på läkarintyget nu (ep) så så snart är det dags - inte med mig, vilket jag nog inte behöver förtydliga. Vi skulle vara osams redan innan vi kom till bilen. Än värre kommer det att bli med dottern, misstänker jag!

  SvaraRadera
 16. jag har inte tänkt övningsköra med nån! det får mannen göra, hur det då ska gå??
  kamera och lukta gott var väl inte helt fel :-)
  jag har påmint min om att det är alla hjärtans dag snart. inte för att jag tycker det är speciellt just den dagen utan mer för att jag då kan få en anledning till att få nåt *jag är inte alls uträknande*
  jobbsökeriet går så där men jag kämpar på.
  ha det allra bäst. stor kram

  SvaraRadera
 17. Annars kan jag och sonen träffas så ska jag berätta för honom hur det är när man kör i två diken under en och samma sekund :)

  Min sambo, som är min privatlärare, sa att han kör med mig under ett villkor, absolut inget tjafs i bilen (för jag är en allmänt tjafsande typ). Men när det väl gäller så måste jag utföra hans instruktioner utan att ifrågasätta dem. Han saknar ju dubbelkomando :)

  Det är kanske bäst att jag och sonen kör på olika vägar. Varna honom för en blommig bil!

  SvaraRadera
 18. Hejpådigdu!

  En liten fråga dårå... Vad har vi på agendan den 21:a???

  Kjam.

  SvaraRadera
 19. Ha ha...va jag skrattar....
  bävar för den dag då jag ska ut o köra med mina barn....uuuuuuu....

  Så det är till att bli bortskämd.....!!!

  Grattis!!!!
  Ja till att du har en sån man alltså!

  Mailet kommer.....det måste bara redigeras först......krångel...hon har skickat verje bild och text för sig...huller om buller...
  gapskratt...
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 20. Jag minns när jag övningskörde... Med pappa gick det bra men mamma och jag blev ofta osams... Har några år kvar innan det är dags för min äldsta son att börja men då jag inte är utrustad med världens tålamod tror jag att jag lämnar över den biten till mannen! :)

  Ska bli jättekul att se bilder som du tagit med din nya kamera!

  Kramar från Jenny

  SvaraRadera
 21. Hoppas själva väskan också föll frun på läppen och att den var STOOR och fullproppad. *fniss*
  Får nåt slags klump i magen när jag tänker på övningskörning med Dottern i framtiden, å ändå är det 6 år dit...
  (Snuvan börjar ge sig, förresten.)
  Kram från Annette

  SvaraRadera
 22. Haha! *Gapskrattar*. Kanske därför det inte blivit nåt körkort än för min del ...

  Har bara kört två gånger i mitt liv: Ena gången med en pojkvän, som jag blev osams med efter två minuter då han trodde jag skulle kvadda hans pappas bil. Och den andra gången med min pappa, så jag höll på att köra över tre tanter vid en busshållplats! (Överdriver, vadå? *Himlar med ögonen*)

  Klart Dubbelörnen ska hålla dubbellektioner! Jag kanske ska ställa mig i kö ...

  Fina skogsbilder förresten! Jag har inte kollat bloggar på ett tag, eftersom familjen varit (och är) däckad i virus och magsjuka). Det var ju rena John Bauer-skogen!

  Lycka till med nya kameran!

  Kramar!

  SvaraRadera
 23. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 24. Ja du det där med bilkörning och lektioner...hua!!! finns nog hur många historier som helst!!!
  Och en kamera...lyckliga du!!!
  kramar A-C

  SvaraRadera
 25. Holy cow...övningsköra med temperamentsfull mamma kan bara sluta på ett sägg ;-)

  Önskar er lycka till!

  Kram.

  SvaraRadera
 26. Jag bävar för den tiden då det skabli övningskörning. Tror inte jag kommer att ha nerver att palla med det. Min mamma satt med ena handen på handtaget till dörren och den i den andra höll hon handbromsen... inte direkt upplyftande.

  Kul att väskor... jag menar att maken din har kommit hem. ;-)

  SvaraRadera
 27. Jag såg att du lämnat en kommentar inne hos monasuniversum. Fick mig ett flin på läpparna när jag såg ditt alias "dubbelörnen".
  Är det från "blandade småhopp, indianen och Knut Kvarnballe??
  Kommer inte ihåg vad tv programmet hette, men har gymnastik tävligen på en gammal video.

  SvaraRadera
 28. Vad spännande med en ny kamera. Jag ser fram emot ännu fler fina bilder.... Det där med övningskörning är verkligen något speciellt. Jag minns när körde med pappa och backade med rejäl fart rakt in en lyktstolpe första gången jag skulle backa. Min mamma trodde att någon allvarlig olycka hade inträffat, så sura och svarta i ansiktet som vi var efteråt. En gång halkade jag i diket ute på landet också så vi fick knacka hos en bonde som drog upp bilen med traktorn. Ni har verkligen lite äventyr att se fram emot kan jag tänka mig.

  SvaraRadera
 29. ...skratt...Det finns ju en anledning till att det INTE var jag som övningskörde med våra prinsessor;-)
  Även om mannen har köpt mycket till sig själv så får ju du njuta av det hela oxå...fniss...fast på ett annat sätt förstås:-)
  Min älskling har oerhört svårt för att köpa något nytt till sig själv,så dom gånger han har hittat något utan att jag lagt min näsa i blöt så är det som att se en ny karl...fniss...fast ibland blir det nåt riktigt bottennapp:-)
  Kramar/Birgitta

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.