fredag, augusti 01, 2008

Mera bad och massor med planer...
Har fortsatt prova ut nya badsjöar och denna gång fick vi ett tips fr trevliga Ladyn i den "lilla staden". Letade oss fram på snirkliga grusvägar i Bullerbymiljö till Marvikssjöarna. En helt underbar plats, trolsk atmosfär, vackra vikar, branta klippväggar med en härlig natur som påminde om Norrbotten. Vi var längst ner i sjösystemet och sedan tog vi oss uppåt på "huppegupptäcktsfärd" via Sörmlandsleden till ett smalt sund och en underbar badplats mitt bland Sörmlands landskapsblomma, den vita näckrosen.Idag verkar det enl "vädergubbarna" vara sista dagen av denna värmebölja. Lite åskväder och några millimeter regn fick vi på kvällskvisten.

Men det bästa avslöjandet kom ikväll efter regnet. Avslöjandet om var skatten finns... I vår lilla fågelsjö!!! Ser ni att man även kan skönja en andra regnbåge? Det måste ju vara beviset om att skatten finns här i paradiset... *skrattar*Vi har njutit av dessa varma härliga dagar under kära mannens semester. Inget vettigt har blivit gjort här hemma, men stora planer har istället dragits fram.

Badrumsrenovering i höst, bastubygge i september/oktober och sedan ska även en köksrenoveringen skissas och planeras. Så vi har definitivt inte legat på latsidan ;). Men som vanligt får vi se vad som egentligen kommer att genomföras... *gapskratt*

9 kommentarer:

 1. Häliga planer ni fått fram och härligt semesternöje det där med att leta badsjöar. Vi har itne fåt regn ännu mne det är utlovat någon liten skvätt i alla fall. Får se hur det blir med det. Ha de tbra!

  SvaraRadera
 2. Så klart att skatten finns hos er.......!!!!!! Roligt att utforska naturen och hitta nya badsjöar....vilket fantastiskt land vi har! Låter härligt med en massa planer och projekt...... och vad som blir gjort är en annan sak..... Önskar er en fortsatt skön lördagskväll! Kramar fr C

  SvaraRadera
 3. Ha ha...ser ju klart o tydligt att skatten kommer bli den fär bastun!!!!
  Får ta med mig Mattias och vänga förbi...han ääääääälkat bastu och alla som äger en.....

  Joho du...här åldras man....gillar Pesto...jajamensan...tydligt ålderstecken va???
  fat bara grön...Basilika....har minsann fattat att det finns en massa olika....grön ska den vara...
  Mossarella ska ju vara precis om du vill ha den...inte rå utan grillad.....:) jag är minsann inte sån nykomling som jag trodde...:)

  Vilka härliga badställen ni hittat....vi var i Akerunf igår...kändes nästan som om vi var i Spanien eller nåt liknande...
  Krammmmmelikramm

  SvaraRadera
 4. Vilka ljuvliga bilder kära örn! Fantastiska! Och hur bra det än var vid havet är en svensk sjö något helt annat ;)
  KRAM

  PS Imorgon ska jag jaga tandläkaren haha!

  SvaraRadera
 5. Jag har hört att där regnbågen slutar finner man lyckan och du ser ju var den slutar.
  Kramar....

  SvaraRadera
 6. Det har faktiskt varit uppfriskande med regn i helgen :)

  Du, visst är det nästan roligast att sitta å planera projekten!?

  Hoppas att Ni har haft en trevlig helg! Här har helgen varit väldans bra med både fart och slapperi :) Kidsen är ff hos mormor och morfar och vi får se om dom vill komma hem under veckan.

  I morgon gäller det, så håll tummarna från 15.00 och framåt en stund, va!?

  Kramisar
  Flisan.

  SvaraRadera
 7. Jag tror det är så att bara den som bär den verkliga skatten inom sig kan se den osynliga regnbågen...

  Tänker på dig... ofta!

  Varm kram..

  SvaraRadera
 8. Fina, trolska bilder .... och en underbar regnbåge!

  Vilken lycka att du tar upp egna kräftor. Det har jag inte gjort sedan jag bodde i Småland "för hundra år" sedan (alltså väldigt länge sen´) Tur man kan köpa, men det gäller att välja rätt. SvD hade en artikel igår med en testpanel som prövat åtskilliga sorter. Den tänker jag gå efter, eller så får det bli bara några stycken av dom dyra svenska rödingarna. Bättre få och gott!
  Ha det gott. Kram

  SvaraRadera
 9. Men det är kul att planera och att drömma!!

  Så fina bilder! Hoppas att du haft sköan sommardagar, de går alldeles för fort bara!

  Kramar!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.