söndag, augusti 10, 2008

Söndagsrapportering...

I fredags var det en soptipp utanför men idag ser det ut så här:Kära mannen har fått upp turbofart och det här är badrummet... el jag menar förstås det blivande badrummet ;). Efter att ha rivit några väggar så blev utrymmet betydligt större än tidigare.


Idag har vi även haft specialisthjälp här på plats, som fått oss att komma fram till viktiga avgöranden. Nu är det först och främst en "röris" som behövs, sedan ska en "elis" hit och därefter är det bara att tuta och köra.

Val av kakel och klinker ligger också framöver men övrig inredning och sanitet har vi införskaffat sedan tidigare.

Nu är det jagande av "röris" och "elis" som gäller, hoppas nu bara mina "brajdiga" kontakter sedan tidigare fungerar ;).

13 kommentarer:

 1. Vilken fart ni har, så kul!

  Ha en ny bra vecka! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Vad spännande med badrumsrenovering! Det ska bli spännande att följa. Hoppas nu ni får fatt i en "röris" och "elis". :)

  Så många härliga sjöar ni har runt om kring er! Kul när man har många olika badplatser att välja på! I lördags hade vi en härlig dag på stranden, igår regnade det och det kändes som om hösten var här i ett nafs!

  Idag börjar barnen fritids och det känns lite overkligt att vardagen åter är här... Men lite skönt också!

  Ha det bäst! Många kramar Jenny

  SvaraRadera
 3. Så långt ni har kommit.

  Ja vissa saker måste man ha superproffs till.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 4. Vad spännande det ska bli att få se slutresultatet, för det får vi väl??! :)
  Ha det gott! Kram Malena

  SvaraRadera
 5. Hur gör man för att få turbofart på kära maken????? Please....*huvudet på sned....vädjande*
  Javisst vill man ha mer sommar, inget snack om den saken......du minns väl 2006 när sommaren aldrig ville ta slut?! Vilken bonus...!
  Men kura nån dag så här nu och då är inte så dumt det heller.....nu blev det veligt. Hi hi....
  Kramisar
  Sitter vid datorn och spanar in ev. nya inköp på mässan....tralla la...
  Hur mås det annars? Allt väl?
  I hope so! ;o)

  SvaraRadera
 6. Hur övar man upp mannens fart till turbofart?

  /I stort behov av turboväxel

  SvaraRadera
 7. Och vilken fart Maken har satt på en gång! Det kommer att bli så fint och större får ni med!

  Lycka till med inhyrningsgubbarna. När dom har gjort sitt. kan ni ju ta det i den egna takten igen.

  Lycka till! Det är ett jätteprojekt ni startat upp. Vilken duktig Make du har - håll hårt i honom, hihi. Ha´re.

  SvaraRadera
 8. Malins-kuriosa11 augusti 2008 16:28

  Verkar vara nått i luften som påverkar gubbarna just nu...min make har satt igång med dotterns rum och spikar o donar, granngubben håller på med en mur och är på G med garage...och din river väggar...Är det luftfuktigheten eller månen...kanske tvärdraget...ja ja...
  Kul är det och speciellt då det blir färdigt, jag vågar inget säga till maken om spikandet för är viktigt att låta honom hållas då tummen väl har lossnat...shvooop så sitter den där igen...
  Känns kul att vara här igen och har återerövrat min "lapptop" hyfsat...borde nog skaffa en till så töserna kan ha en...sonen får snart en "värsting" genom sin skola så där är det lungt...

  Kram från Malin

  SvaraRadera
 9. Tackar! Ja, sofforna har vi faktiskt köpt på Nisses i Västerås, men jag minns inte vad modellen hette, men visst ser de ursköna ut! :)
  Kram Malena

  SvaraRadera
 10. Jag säger som de övriga. Hur får man upp sin man i turbofart? Undrar om det finns något att köpa på hälsokosten. Det där skulle aldrig kunna hända hos oss. Och så undrar en del varför man tjatar... Skall bli jättespännande att se fortsättningen på badrumsrenoveringen.... Älskade alla dina vackra bilder av sjöarna.

  SvaraRadera
 11. Vilken gåva att ha en sån turboman. Här går det lite långsammare men fint blir det. Tänk i höst när du kan ligga där och ha det mysigt i nya badrummet. Vilken lyx.
  Kramar

  SvaraRadera
 12. Och vilken blixt det blev! Renoveringsblixten som slog ned, alltså. Härligt att komma igång med projekt, och kul att välja kakel och klinkers! Kram!

  SvaraRadera
 13. Åh rörisar och elisar.Vi kommer behöva en elis här framöver. Så länge det är uppehåll så kan de bygga här. Soptipp på gården? He heeeeeeee .... you aint seen nåthing yet. Madrömmen i Kungsör slår det mesta. Vi är en vandringssägen nästan :)

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.