onsdag, maj 05, 2010

Resan till Languedoc...


Resan kan till Languedoc kan berättas på många sätt, ett är med bilder...

Efter en vecka med +25 och strålande sol, försöker jag här hemma finna guldkornen i tillvaron. Som att solen skiner trots att de hotat med regn. Som att sitter man mot en södervägg och kurar ihop sig i tjocka jackan, då blir det varmt efter ett tag. Ja, och några till guldkorn av samma sort...

Jag tinar nog inte upp förrän utetempen börjar nå upp mot +20 och det verkar ju dröja enl prognoserna. Jag hoppas innerligt att prognoserna är fel...

6 kommentarer:

 1. Vilka bilder!! Tittar igen och igen och förstår till fullo hur ni njöt av den resan. Ytterligare ett ställe att sätta upp på måstebesökalistan. Gud så vackert.

  Jag hoppas också på värme. Och i första hand på betydligt sydligare breddgrader än Sverige. Jag som trodde vi skulle få försommar i NY och så visar prognoserna 12 grader och regn på vår bröllopsdag. Hoppas de har fel!!

  Ha det gott med guldkornen och söderväggen :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka vackra bilder! Mmm, vad härligt det ser ut och jag kan tänka mig att ni hade underbara dagar!
  Jag längtar också efter värme, riktig värme för även om det är soligt så är det lite kalla vindar ibland. Och kalla nätter! Det är ett väldans bubbande in och ut på blommor.
  Ha det så gott.
  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Mmmmm....Härliga bilder men jag vill nog få resan berättad i ord också! :)

  SvaraRadera
 4. Åh, vad underbart det verkar! Fantastiska bilder!

  SvaraRadera
 5. Fantastiska bilder! Jag förstår att ni hade det underbart och jag är så glad att ni kom iväg. När du orkar och har tinat vid någon varm husvägg så kan du väl skriva ner lite om resan också.

  Stora varma kramar

  SvaraRadera
 6. Underbara bilder. Tack för att jag fick följa med på resan. Kramis

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.