fredag, september 10, 2010

Nya upptäckter...

Denna vecka har givit mig flera nya upptäckter...

Som exempelvis, att man borde kolla noggrant att man har sina kläder rätt vända och dessutom kolla sig i spegeln INNAN man åker iväg för shopping.

Annars kommer man hem och upptäcker att man haft sin tunika ut och in med alla etiketter framme, t o m den där med extra knappen och dessutom har man inte håret i en snygg klämma utan i en KNÖK mitt på huvudet...

Man kan heller inte öppna dörren till vårt magasin med bilens fjärrstyrda nyckel. Det hjälper inte att trycka på nyckeln i fickan en gång, inte heller en andra gång och definitivt inte heller en tredje gång...

Om man bara tänker "jaskabara" en hel vecka, så händer inte heller särskilt mycket här hemma...

Det finns dessutom vissa fördelar med att sonen lämnat boet :D

Man får på Spotify spela samma låtar på repeat, hur länge som helst och dessutom på högsta volym, utan att någon gapar på en!

Man får laga precis vad man vill till middag, utan att någon klagar eller plötsligt "inte är hungrig" längre!

Man får när man känner för det, skrika ute på gården "DEEEEEOOOOOO", precis hur högt man vill, utan att någon blir vansinnig!

Man får dessutom springa runt naken i sitt eget hem, efter att man duschat, utan att någon blir helt freaking galen!

Man får dansa till sin höga musik och shaka sin booty utan att någon bara döööör och slänger igen dörren - utifrån!

Men annars är det bara bra och alla vi mår fint och känner att livet har så mycket mer att ge här framöver ;)

23 kommentarer:

 1. Det är befriande att höra att det är fler än jag som är förvirrade emellanåt - fast vi förstås egentligen är så skärpta och har kontroll över det mesta!

  Jag är så glad över att jag fått chansen att lära känna Dig, över att Du finns och att Du bryr Dig. Och jag är helt övertygad om att det är underbart att vara son till Dig.

  Många kramar, Jenny

  SvaraRadera
 2. *Lerstortochigenkännande* jaa jag har gjort samma sak...inte skoj precis när man upptäcker att plagget är ut och in, eller att ETTIKETTEN är KVAR och hänger och dinglar därbak :/.

  Imorgon flyttar vår son till eget. Och just nu känns det otroligt skööönt även om jag vet att jag kommer att sakna honom så mycket.

  Kramar och ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Jag skrattar gott här när jag läser ditt inlägg och jag får bilder!!!
  Det låter som om du har ett härligt liv...och jag är på väg dit också!
  Allt gott till dej vännen!
  Kram
  Lisa

  SvaraRadera
 4. Hihi!

  Ja men när man skall ut på shopping är man ju så ivrig att såna oväsentligheter som ruskiga knutar och fladdrande lappar är ovesäntliga!

  Stavas det så???

  Kul hade nog du - och andra :-)

  Kram Maud

  <Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

  SvaraRadera
 5. Haha, underbart! Ja, allt har sin fram- och baksida. *Kanhöraochseframförmighurduskrikerdeeeeoooo* ;-) Kram!

  SvaraRadera
 6. Här är du ute och sätter trender inom modet :))

  SvaraRadera
 7. Härligt!!!
  Allt det där är väl bara mänskligt, jag har också gått med en avigvänd tröja på mig.
  Man får bjuda på lite underhållning i andras vardag!
  Springa naken efter duschen har jag alltid gjort innan men det får man inte längre... skönt för dig att du kan göra det igen!
  Vad är det för låt du spelar? :)

  SvaraRadera
 8. Härligt inlägg!

  UNdrastro hur det kommer att kännas när barnen är utflyttade???

  Kram!

  SvaraRadera
 9. Hi hi, vilken härlig läsning - tack för att du bjuder på dig själv! Det var allt för länge sedan jag kikade in här nu - men nu är jag tillbaka & kommer snart in hit igen!

  Önskar dig en fortsatt fin helg!

  Kram Jes ♥

  SvaraRadera
 10. *ler* det låter som att du njuter av livet! Häääärligt! Kram!

  SvaraRadera
 11. Vilka schyssta upptäckter! :)

  SvaraRadera
 12. Du är sååå välkommen! Kan det vara kärleksmums frun vill ha?
  Kram, Carina

  SvaraRadera
 13. Ja, vissa dagar är inte ens rätta dagar, det blir bara fel. Det är bara att acceptera, inget man kan göra nåt åt just då.

  Härligt att ha huset för sig själv, utan kommentarer förstår jag, även om det blir tomt emellanåt, men det tar man, då det kära barnet har det gott där han är och trivs, det är det viktigaste av allt.

  Kram och ha en skön dag, Birgitta

  SvaraRadera
 14. Ha ha...jag kände igen mig väldigt väl i ditt inlägg... *skrattar hjärtligt*

  Jodu, inte konkurrerar man med Claras uppmärksamhet här hemma inte...goare unge får man leta efter.. underbart att fått bli farmor!!!!! =)

  Må så gott!!
  Kram Patricia

  SvaraRadera
 15. Hittade hit tack vare din kommentar i min blogg.
  Det har sina sidor när barnen flyttar ur boet: vemodigt, roligt, och dessutom ibland till viss nytta om man planerar att få barnbarn. Har nyligen fått mitt första och upptäckt att man nog kan gå i Helsingfors med morotspure både i håret och skjortan. Men medger att det nog kan vara bra att ta en titt i spegeln innan man går ut.

  SvaraRadera
 16. Tror att det hänt de flesta att etiketten sitter kvar, etc. Senast förra lördagen påpekade min svärdotter att jag hade en säkerhetsnål i armhålan, du vet den där nålen som prislappen brukar sitta på. Nu fanns som tur var inte prislappen där längre, men nålen satt kvar och jag som varit iväg hela dagen och signerat. Pinsamt! Kram Kim

  SvaraRadera
 17. Härligt att det finns positiva sidor med att barnen flyttar annars kan man ju inte stå ut. Det är klart att det är det som är målet, de ska växa och klara sig själva - ändå så svårt att förstå att tiden går så fort. Men alla åldrar bär med sig något bra, det är bara det att relationen förändras när de blir större. Lycka till för er och för sonen som kommit in där han vill, det låter verkligen spännande. Ha det bra!

  SvaraRadera
 18. *lerstort* härligt inlägg!!! kram!

  SvaraRadera
 19. Skönt att det finns andra som inte är så noga heller! Jag har inte orkat se anständig ut på jobbet på flera veckor nu, det får de ta!

  Fast jag har nu inte kläderna ut och in heller... :o

  SvaraRadera
 20. Sonen flyttar på fredag. Behöver alla dessa uppmuntrande tankar. Tack!

  SvaraRadera
 21. hahahaha Underbart inlägg!!!!

  Härligt och läsa om andra förvirrade knivskarpa människor! och som bjuder på sig själv så en annan kan fnissa gott en gråmulen måndag!

  Ha det gott! Veronica

  SvaraRadera
 22. Det är så kul att läsa ditt inlägg, och jag tror vi är en del som känner igen oss med det där att vara förvirrad, ha ha!
  Själv kan jag fälla upp paraplyet när jag går ut, trots strålande sol, för när jag tittade ut en timme tidigare då jag hade planer på att gå ut och handla,, så regnade det ju!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.