tisdag, september 07, 2010

Lite luften ur...

Men nu är jag på gång igen!

Efter ett par intensiva veckor med kräftfest och sonens flytt, gick luften ur, som vid en pyspunka. Har inte kommit mig för med något påtagligt, mer bara försökt komma i fas med mig själv.

Den här veckan känner jag att energin börjar komma tillbaka. Och det är väl himla tur för nästa vecka är i stort sett uppbokad och veckan därpå åker vi tillbaka till Beziers med vänner.

Denna vecka ska innefatta lite uppröjning här hemma, köpa inomhusfärg och hämta färgprover till husmåleriet, träffa rörsnubben och elkillen, gå igenom beställningen för bastuinredningen.

Nu är innerväggar och tak på plats. Det som återstår är relaxrummet som ska målas och sedan ska bastuinredning, samt bastuugn med skorsten på plats. Själva huset ska vi också försöka hinna måla innan vintern kommer.

Men det viktigaste av allt, få hem den efterlängtade boken - THE Book! För nu är den på väg till min brevlåda, fick beskedet igår från Bokus.

Boken är skriven av en av mina bloggvänner som jag började följa redan för 5 år sedan. Bloggarna hennes har varit flera och det jag fastnade för var hennes förmåga att beskriva känslor. Så där så man känner dem inpå skinnet. Tårarna rann allt som oftast när man läste hennes inlägg. Tårarna rann för vanmakten och sorgen som hon förmedlade, men lika ofta sprutade tårarna av skratt för vardagens dråpligheter, som hon beskrev med underbar humor. För skriva det kan hon!

Nu debuterar Christina med sin första skönlitterära bok Jag älskar dig inte:Christina är en kvinna med fler timmar på dygnet än oss andra. Hon driver företaget PUNCT, hon bloggar bl a på TARA, hon finns på facebook, hon twittrar, hon föreläser och hon skriver böcker om tonåringar och om tonårsföräldrar.

Jag däremot nöjer mig med att krypa upp i soffan och läsa hennes bok... ;)

11 kommentarer:

 1. Haha! Vännen du är så omtänksam och varm och generös :) Tack för dina ord! Tack för att du ens orkar (?) läsa boken ;)
  Stooor kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, nu märker jag att du verkligen är på G igen!
  Jisses, så mycket som ska fixas, och så resa ovanpå allt! Så härligt det låter!

  Här är snarare tvärtom - födelsedagskalaset i dagarna 3 och sen hem och jobba i ett sträck, tog nästan knäcken på mej här! Oj, så urlakad och trött jag är nu, men nu får jag vila ett par dagar...sen blir det jobba på fredag och söndag - SEN torpet och bara pusta ut och VARA!

  TACk för tipset om boken! DEn låter himla intressant!
  Kramar och lycka till med allt!
  Lisa

  SvaraRadera
 3. Kul! Följer hennes blogg på Tara av o till. Boken ska jag läsa!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Kan tänka mig att det är lite tomt nu både för att sonen flyttat och för att allt fix och trix fallit på plats. Härligt att ni har resan att se fram emot. Ett nytt projekt brukar lindra saknaden efter det man just avslutat.... Följer Christinas blogg mm sporadiskt men är vansinnigt nyfiken på hennes bok. Är rädd att jag blir alldeles för berörd bara. Det känns som om jag kommer att gråta floder när jag läser den.

  SvaraRadera
 5. Ni ska åka tillbaka...Underbart! Kom ihåg att rapportera är du snäll!

  Sv. Min främsta städmetod består också i att GÖMMA, så du behöver inte oroa dig för att jag förtar mig. Gör jag det inte annars, så gör jag det inte nu heller, vem ser skiten anyway!?!

  SvaraRadera
 6. Kära vän. Det var ingen pik. Jag var bara nyfiken. :) Kram.

  SvaraRadera
 7. Vilken trevlig bok du tipsar om och grattis till dig, som har en så mysig och kreativ väninna.

  Lycka till med alla era projekt! Det lär du behöva. Men hoppas du får tid att koppla av på semestern med vännerna, så det inte bara blir att inhämta kunskap.

  Kramen till dig och sköt om dig

  SvaraRadera
 8. En pling och en pling... Varje minut är bokad..Fast plingat HADE jag kunnat gjort från bilen...

  Jag kom på när jag kom hem 14.30 att jag glömt bort att äta på hela dagen. JAG! GLÖMT BORT!!! Då har man annat i huvudet...

  SvaraRadera
 9. Darling, tack för en jättetrevlig, om än kort, lunch. Jag blir alltid lika glad över att få träffa dig.

  Och imorgon är det min tur att läsa boken!

  SvaraRadera
 10. Hej! Är du här? Trodde du mest hängde på fejjan :)

  Sov gott tok.

  A

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.