onsdag, maj 16, 2012

Nu ser vi framåt...

Nu glömmer jag alla j*drans klåpare och ser framåt!

Kära mannen är positiv och säger han ska fixa fönsterna helt på egen hand, genom att byta 3-4 fönster per sommar ska vi väl ha grejat detta under några år ;). Det fixar sig säkert, men i år blir det ingenting. Och hantverkare tänker vi glömma! Orkar inte med att än en gång, lägga så mycket kraft på något som ändå är helt meningslöst...

Vi får se vad vi hinner i sommar,  men vi hoppas vi hinner få övre hallen och trappen klar, på egen hand ;).  Nedre hallen kanske blir lämnad till nästa sommar. Vi drar igång direkt när vi är hemma igen från vår resa.

För på lördag morgon åker vi ner tillsammans med härliga vänner till vårt underbara Frankrike. En hel vecka med god mat och dryck i mysiga Marseillan och självklart blir det även bilturer i det vackra Languedoc.

Älskade sonen kommer hem på fredag kväll, så vi hinner kramas lite innan vi åker. Medan vi är borta kommer värmepumpen att installeras. Det känns skönt att åtminstone ett jobb blir färdigställt.

En France et de jouissance pour toute une semaine. À bientôt mes amies :)

8 kommentarer:

 1. Ha det så skönt i La douce France!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja, vad gör man när det inte fungerar med hantverkare?! Himla trist att det ska behöva vara så! Det låter smart att försöka själva och maken verkar ju inte ha tummen mitt i handen, det är väl mest tiden det handlar om...!

  Åh, så härligt med Frankrikeresan framför er nu! Säkert kommer det att bli lika toppenfint som det brukar!

  Ha en jätteskön resa nu!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 3. J'espère que vous avez un bon moment!

  Och strunta nu i allt vad hantverkare heter!

  SvaraRadera
 4. Åh marseille där är bara så fint.
  En av mina allra bästa väninnor är gift och bor där så dit har jag gjort ganska många resor. Skulle egentligen varit där i helgen som gick, men tyvärr kom det annat emellan.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 5. Så härligt det låter att få lämna grå-Sverige för en vecka och bara njuta och ha det gott, hoppas ni kommer tillbaka nya och fräscha och med gott mod att ta tag i allt renoverande.

  Ha så härligt och kramar, Birgitta

  SvaraRadera
 6. Ni är duktiga - du och din man - som kan ta tag i hantverkarnas "icke"-arbeten. När det sen blir är väl kanske inte så viktigt. Ni gör det i er egna takt helt enkelt.

  Jättebra att ni gör denna härliga resa och glömmer allt vad dum gubbs heter.

  Ni kommer att få underbart med era vänner. Men i alla fall, åter igen, allt gott till er och stor Lycka Till kramis!!

  SvaraRadera
 7. Varför ska det behöva vara så himla besvärligt att anlita hantverkare? Det känns som om det går tio slarviga på en vettig. Och ändå tror jag att de egentligen behöver jobben. Märkligt...

  Hoppas att ni har det megasuperfantastiskt i Frankrike. Och jag är förstår inte ett enda dugg avundsjuk. Nejdå...

  Kram.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.