söndag, februari 04, 2007

En dag som givit resultat...

Ja, det blev precis som jag föreställt mig, kanonfint!! Mannen var som vanligt en aning anti till mina idéer om köksskåpet men jag lyckades få honom att testa mina förslag och resultatet blev toppen!! Ljusare och betydligt luftigare intryck ovanför diskbänken.

Söndag så har jag nya planer för mannen, vi har grejat en "råjter" så nu ska vi kunna surfa fr flera ställen i huset samtidigt. Jag hoppas han kan koppla ihop allt... Han tillhör inte dem som läser instruktioner först utan hans grej är att utgå från trial and error... så jag får nog stå bredvid och läsa innantill om jag ska få datorn att funka imorgon kväll ;)

Vi har haft en helt underbar dag +10, strålande sol o takdropp... vill egentligen inte ha snö längre... så jag vore glad om allt bara försvann. Sonen är skitsur, nu när han äntligen bor 5 min fr en skidbacke så kan han inte åka för pistmaskinen är trasig!!! Gissa om vi hade sura miner här hemma...

Har också av en ren tillfällighet funnit en ny bekantskap här ute, bosatt inte alls långt fr oss, bådar gott... Vilken himla tur att internet finns!!!

6 kommentarer:

 1. Hej! Vad gjorde ni med köksskåpen; tog ni bort luckorna och har öppet eller ...?

  SvaraRadera
 2. Jag tror jag vet varför kommentarerna inte gick in förut. Jag skrev i fel ordning. Man bör nog avsluta med den där bokstavskoden. Jag hade fyllt i den först och sedan skrev jag en massa. Då gällde ju inte just den koden längre, när jag skulle publicera kommentaren.

  SvaraRadera
 3. Vad bra att du kom på "felet" ;)

  Ja vi har lite mysko skåp så vi har plockat bort luckorna ovanför diskbänken o målat skåpen invändigt. Det blev över förväntan bra, men man får vara noga med att komma ihåg att använda köksfläkten...

  SvaraRadera
 4. Kul att det blev bra! Så sugen på att få se resultatet nu ;). Ja, jösses tog jag bort köksluckorna så fick jag väl lägga desto mer tid på att hålla ordning i skåpen, hihi. Mhm, och varför känns detta med bruksanvisningar igen? Eftersom jag då, till skillnad mot maken, läser dem så brukar jag kunna påtala felet ganska omgående medan han som en dåre hävdar att han gjort rätt...

  Själv har jag haft en sjukhelg med en iktig förkylning. Beslöt mig för att låta den läka ut och har bara legat i sängen, läst och sovit hela helgen - ganska skönt faktiskt.

  SvaraRadera
 5. Hahaha... ja vi köpte en ny bänkbelysning igår o vis av erfarenhet så studerade jag det lilla "obetydliga" pappret... vilket han naturligtvis inte gjorde. Mitt läsande räddade som vanligt ett antal "felsteg...;)

  SvaraRadera
 6. Som sagt med internet så krymte världen.......även i Dunker!!!
  Om du inte kan så många svampsorter så lär jag gärna ut.
  Kan alldeles för många goda och lätta sorter.
  Nä, men det är alltid skoj att dela med sej av kunskaperna.....

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.