tisdag, mars 06, 2007

Lite ringrostig...

Det har jag varit efter ledigheten. Man vänjer sig snabbt vid "tidslösa" dagar, men nu är vi i matchen igen.

Hämtade sonen i söndags eftermiddag och han var verkade så glad att se oss igen. Munnen gick i ett mellan Stockholm och hemmet ;) Han är riktigt underhållande vår son, får medge det som subjektiv bedömmare... Vi fick en målande beskrivning över karaktärerna på sällskapet, både glada och irriterande historier allt kryddat med humor. Vi skrattade gott under vår biltur.

Hemma stod vi förväntansfulla och väntade på att sonen skulle till sitt rum. Jag följde avvaktande bakom honom. Han tände lampan, stod och stirrade, gapade och tittade... Men vad har ni gjort?? "Lite vit färg skulle det ju bli men jag förstod inte att det skulle bli en sådan total förvandling". Allt var bara så snyggt tyckte han... Han tyckte rummet t o m såg luftigare ut än tidigare, trots att han egentligen fått in fler möbler. Men det beror nog helt på att rummet går i vitt så även alla möbler. Det enda som avviker är hissgardninen, sängkläder, nya pläden och hans sänglampa. Mannen var lite tveksam till allt det vita, men det blev verkligen en fullträff. I och med att rummet inte är så stort så "försvinner" möblerna och upplevs trots allt som luftigt. Sonen var jublande glad och satt där och bara log lyckligt medan han bekantade sig med rummet.

Lite snäll var jag också första kvällen... Dukade en bricka med alla smarrigheter från Rinkeby tillsammans med en stor mugg te som jag sedan bar upp på hans rum... Okey, ja, jag vet... det var kanske i överkant men han var ju ändå borta i en hel vecka *generad*...

Idag är det snabba puckar som gäller. Iväg vid 8 i morse till Eskilstuna för att lämna hundarna på trimning. Nu när det börjat töa och gruset kommer fram så sitter halva gårdsplan i deras päls. Inte så kul att dammsuga varje gång de varit ute... Kanske skulle införskaffa Sweevel Sweeper eller vad den nu heter som visas på tvreklamen... en "magisk" batteridriven sopa.

Är hemma nu och ska till och väcka sonen som sedan ska köras till Strängnäs för sin enda lektion. Ska passa på att besöka den nyöppnade inredningsbutiken "Water Lilly" under tiden. ;) Efter att lektionen är klar så åker vi vidare till Eskilstuna för att hämta hundarna och sedan hem för att laga middag. Dagen är räddad, inte en död minut... *ler*

Ute är det grått och dimmigt men +6 och i natt var det för första gången plusgrader hela natten. Gissa om det töar och snön bara krymper och försvinner mer och mer... Underbart!!!!

4 kommentarer:

 1. Jag sitter här med ett leende på läpparna. Vad härligt du beskriver sonen, hans upplevelser och has reaktion på rummwt. Underbart!

  Stressa inte ihjäl dig nu idag så hörs vi mer en annan dag! *s*

  Kram,
  AnnaSv

  SvaraRadera
 2. Märkte du det konstiga ljusskenet igår?
  Har hört att det är nåt rödlistat som kallas för sol!!!!!
  Såg det i 5 minuter idag också.

  SvaraRadera
 3. Låter så mysigt. Ljuvlig son - härlig familj. Trevlig läsning

  SvaraRadera
 4. Helena: Ja, jag såg den s k solen i söndags!!! Underbart! Nu regnar det även på nätterna så snart hänger jag med till dina ställen...

  Lantliv: Roligt att du hittat hit...

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.