tisdag, oktober 13, 2009

Finns ingen inspiration...

Frostig oktobermorgon

Det känns tomt i bloggeritanken, ingen inspiration över huvudtaget. Helgerna går till vinterförberedelser, nya fönster hos sonen i drängstugan, vedkapning, inplockning av växter och trädgårdsmöbler.

Veckorna går till plock och röj, ibland lyckas jag motiveras till en och annan roadtrip. Som den i fredags tillsammans med Katarina och Carina. Vi betade av Kungsör med omnejd. Q outlet kan jag rekommendera, massa fina märkesgrejer till minipriser.

Arboga blev resans höjdpunkt. Där Kuriosaboden blev fyndplatsen för några av oss ;). Vi kunde ha botaniserat där länge, länge... Arboga var en positiv upplevelse. Stan ligger vackert vid Arbogaån, mysiga gränder och vackra trähus, för att inte tala om de underbara caféerna.

Hösten bär med sig många minnen, sorgliga sådana, vilket gör att sinnesstämningen blir låg... Men tack och lov att vi ändå har något trevligt att se fram emot. I vår kalender har vi noterat med rött den 28 oktober då Molly flyttar hem till oss. Därefter är den 8 november som är rödmarkerad. Inte för att det är fars dag! Utan för att det är då sonen kommer att starta sin högvakt vid slottet och vid Drottningholm. Gissa vilka som kommer att vara där och fota?? ;).

Molly 6 veckor

I övrigt så lunkar det på...

21 kommentarer:

 1. Där har vi också stått och fotat och varit såå stolta och vid slottet :).

  Vilken söt liten familjemedlem ni väntar på.

  Här snöar det så smått...burr! Trots Norrbottensblod i ådrorna så gillar jag inte när det kommer men väl när den är här på riktigt och ligger kvar:).


  Varma kramar i höstrugget.Ewa

  SvaraRadera
 2. Nej, men ååååh! Sååå söt hon är!!!
  Jag förstår att ni längtar. Inget är som väntans tider...
  Ha en bra dag vännen och ta hand om dig.
  Kram, Carina

  SvaraRadera
 3. Ammen hallegosingen, så söt hon är, lilla underverket Molly. Förstår att ni väntar på henne.
  Å sonen, eran, har jag ju sett irl och han är ju så himla söt och kommer att vara sååå stilig i uniform och så ska han vakta Kungen, minsann.
  Vi kan väl försöka ses nån gång i november? Jag planerar isf en ledig dag i samråd med dig.
  Kramen på dig!

  SvaraRadera
 4. Hej på dej tjejen!

  Ja, här lunkar det på också kan man säja, men det är alltid lite saker på gång här också, små projekt.

  Vilka härliga saker att se fram emot med en lite vovsing! Så jättesöt!!!
  Kul med sonens högvakt, vilket minne det blir!
  Jag har också hållit på dagarna i ända på torpet och känner mej rätt mätt på vinterförberedelser i trädgården nu. Det mesta är klart ändå. Annars tampas jag med de vanliga problemen här i storstan - att finna en parkeringsplats är ett mindre detektivarbete! Förstår inte var alla bilar kommer ifrån här!!!!
  Det verkar som om du ändå finner några fina ljuspunkter!
  Ha det gott!
  Kramar
  Lisa

  SvaraRadera
 5. Vilken sötnos lilla Molly är!!!=)
  Ha det gott!
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Men gud vilken sötnos!
  Gissar att blogginspirationen kommer att öka avsevärt när hon flyttar in :)
  Annars är det ju nu man ska gå i ide så jag tror vi gör helt rätt i att ligga lite lågt nu. Jag menar man kan ju inte vara på topp jämt, haha.
  Önskar dig sköna lugna höstdagar. Kram.

  SvaraRadera
 7. Vilken sötnos! Jag förstår att ni längtar! Men vad är hon för ras? Jag har heller ingen blogginspiration för tillfället, hoppas det återkommer snart. Kram!

  SvaraRadera
 8. Hej! Även här är det just nu ganska stilla. Eller stilla är nog inte rätta ordet. Det snurrar och yr som fanken, men vad gäller bloggandet och tid för foto och grejande finns det varken tid eller ork just nu...Var upp en sväng på jobbet och sa hej, men jag kände mig mest förvirrad .Brukade jag jobba där? Brukade det kännas viktigt att hasa runt och fundera över forskningsfrågor...hm...jag tycker att hemmalivet är förträffligt just nu. Om det inte vore för nattsömnen då...Förstår att ni har en del framför er! Tänker då inte i första hand på sonen som du antagligen kommer att vara skitjobbig med för att få honom att skratta ;) Nej, jag tänker på det andra.

  Skickar lite skrotarkraft och en stor varm höstkram till dig.

  Anna

  SvaraRadera
 9. Äh, jag glömde ju...vilken goding som kommer hem till ert hem! Oj, oj...jädra allergi :(

  SvaraRadera
 10. Nä, det är ingen större inspiration här heller... men då av lite andra anledningar! Usch, vad livet är bara som ett stillasittande i en trasig karusell ibland!!
  Men iallafall så hoppas jag, vännen min, att höstens vindar också för med sig lite glädje och skratt som kan mildra de sorgliga minnena lite!

  Tack för att du finns. Alltid.

  Varmaste kramen till dig...

  SvaraRadera
 11. Hej....här är jag!
  Jag har tappat lusten...igen!!!

  Kolla din mail (om du fortfarande har samma adress) skickade ett häromdagen.

  Tänker på dig....

  Christina

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Jag tror att det är hösten, väderförändringen och kylan som gör sig påmind. Jag har också bloggtorka ibland, funderar på att sluta men det ären härlig vän att ha ändå. Tack snälla för Mollybilden. Hon är bara för söt. Trots att våra liv och våra barns ålder skiljer sig väldigt myser jag lite extra när jag läser om sonen din. Trots att min bara är 12så vet jag att tiden springer iväg.
  Jag liksom du ömmar för barnen och visst måste det vara mysigt att få rå om även en snart vuxen grabb.
  Skickar en bamsekram till dig i dessa dagar. Vi hörs! Kram :)

  SvaraRadera
 13. Så roligt med sonens högvaktande! Ta riktigt många kort!

  Du verkar då hålla dig sysselsatt med bra och sunda saker, klart du ska boa om er inför vintern, det måste kännas gott.

  Vi får väl ta oss en roadtrip också vad det lider, just nu far jag omkring längre än så, men det lugnar ner sig vad det lider.

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 14. Det finns så mycket jag skulle ha velat sagt just nu, så mycket jag skulle ha velat tacka dig för, men det finns helt enkelt inte de orden... de som skulle berätta för dig vad DINA ord betyder för mig!

  Idag bar du mig vidare med dina ord. Idag lyssnade jag på det du sa, och de orden fick mig att kunna gå vidare sen. Å fortfarande hör jag dina ord...

  TACK älskade vän... tack från det hela djupaste av mig. Tack så länge jag lever... Inser att Gud där uppe i himlen är rätt schysst också emellanåt... som skickar vänner som dig i min väg.
  Jag tycker om dig, mycket...

  Kram till evighet...

  SvaraRadera
 15. Hihi, kände såå igen mig i inlägget om sonen din som kom hem och hur man klarar några dagar innan man, eller jag iallafall, inser att jag nog inte sen heller saknat "slarvet" som kommer på köpet när min son kommer hem...;)
  Ibland är det ganska skönt att vara lite omogen! Hihii!

  Men VAD är det för en underbar varelse som skall flytta in till er? Har lite koll på hundraser i vuxenstorlek, men dethär? Det är så hjärtat smälter!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 16. Hihi, kände såå igen mig i inlägget om sonen din som kom hem och hur man klarar några dagar innan man, eller jag iallafall, inser att jag nog inte sen heller saknat "slarvet" som kommer på köpet när min son kommer hem...;)
  Ibland är det ganska skönt att vara lite omogen! Hihii!

  Men VAD är det för en underbar varelse som skall flytta in till er? Har lite koll på hundraser i vuxenstorlek, men dethär? Det är så hjärtat smälter!

  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 17. Lilla Molly är så söt...

  Jag "anlitar" dottern till mina bloggdesign. Eller jag tvångskommenderar henne helt enkelt.

  Din blogg är väl fin och trevlig!

  SvaraRadera
 18. Nej, men vilken liten goding. Det är hemskt att småhundar ska vara så goa egentligen, hihi.
  Kan tänka mig att det blir en och annan bild från högvakten här på bloggen då! Min son skulle också åkt dit, men det ändrades i sista stund så hans kompani fick inte åka. Han brydde sig inte så mycket men jag tyckte det var synd, haha.
  Hoppas du har en b ra helg.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 19. Men ååååååå vilken sötnos!!!
  Det blev ett matt vitt kök med svart bänskiva som är rätt mönstrad.

  SvaraRadera
 20. Hej! Tänk att snart kommer vovsingen....då blir det full fart i huset! Hösten märks mer och mer.... men det får ju gå det med! Skickar dig en Stor Kram! fr C

  SvaraRadera
 21. O, så söööt!! Undrar också vilken ras det är?

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.