söndag, juni 20, 2010

The Saunabygge is on!..

JAA, då var nya byggprojektet igång!

Arbetsledarstolen är framtagen och uppvärmningen är gjord för "peka med hela handen".
Första dagen skulle plintar fixas och här kände jag att det krävdes fler starka armar, så sonen kommenderades också ut på byggsajten.

Som ni kanske mer observanta läsare noterar, sitter arbetsledaren beredd med både ritningar och monteringsanvisningar för att hålla både arbetstempo och moral på topp.

Ibland räcker inte att "peka med hela handen" utan det krävs att man kliver in och visar mer "hands on", för att det ska bli rätt.

Nu är det inte heller ett vanligt simpelt modulbygge som jag åtagit mig att vara arbetsledare för, utan detta är ett riktigt bygge. Varje timmerbräda ska upp en och en. Detta bastubygge kräver sin man, men utsikten gör jobbet en aningens lättare.

11 kommentarer:

 1. Oj oj oj, vilket ansvarsfullt arbete som vilar på dina axlar. Jag menar det får ju inte bli fel nu. Varje bräda på rätt plats och det är ju chääfens sak att se till så skärp sig nu ;)

  SvaraRadera
 2. Det kommer att bli såå bra!! Jag har försökt få mannen med på ett bastubygge här också, dock har vi inte den fantastiska utsikt som ni har!!

  SvaraRadera
 3. Helt rätt metod! Arbetsledare kanske ibland måste peka med hela ....armen?! Nä, det kanske inte behövs, de verkar ju sköta sej rätt bra väl...?

  Det ser i alla fall hoppfullt ut det hela!
  Hoppas att arbetsledaren tänker på den ergonomiska ställningen där i stolen...:-)!
  Kram
  LIsa

  SvaraRadera
 4. Låter som ett skoj å givande "sommarjobb"

  SvaraRadera
 5. Hahaha....jasså du!

  ahr semestern börjat nu!!
  haha......
  Din man han har det inte lätt han....;)

  Det där kommer bli helt uuuunderbart!
  Vilken utsikt.
  Jag har aldrig gillat att basta...men nu har jag börjat stortrivas i våran.....skulle vi dessutom ha den där utsikten skulle jag nog aldrig kliva ut...;)

  Ha det gott...igelkott...;)
  Kraaaam Katarina

  SvaraRadera
 6. Peka och arbetsled på du, det kan du utomordentligt bra!!!!

  SvaraRadera
 7. Ja du. Det är en tuff uppgift det där arbetsledandet. Men någon måste ju göra det. Jag kan tänka mig att du sköter det perfekt. Vad härligt med bastu. Och särskilt när den ligger så vackert. Kram.

  SvaraRadera
 8. Gapskratt härifrån o se noga till att de håller takten då de hamrar...kommer att bli kanonfint...Ser att du har tänkt på allt en arbetsledare behöver o är snar att instruera...
  Måtte ta på krafterna med sådant slit...

  Massa kramar från Malin

  SvaraRadera
 9. Hihi, det är ett tufft jobb att vara arbetsledare. Jag vet, har samma roll just nu i butiksbygget!!!!!

  Hoppas att vi ses framöver då, du är så hjärtligt välkommen!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 10. Låter som en angenäm uppgift! Men, eh, har inte arbetsledaren själv också starka armar? (*Hukar mig*)
  ;-)

  SvaraRadera
 11. Självklart förstod jag väl att arbetsledarstolen skulle åka fram i sommar :) Du är nog mästaren av alla mästare på att peka vidd dö håol händ!

  Själv agerar jag snäll/rolig "faster" och är barnvakt medan modern är på ranten :) Är mycket nöjd över att jag lyckats söva den lilla som är ruggigt mammig!

  Pöss från Affricka!

  Fliset.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.